Informacije

Intercet d.o.o.
Poslovna cona A 24
4208 Šenčur

Tel: 04 2711 550
Fax: 04 2711 551
Email: info@intercet.si

Stopite v stik z nami preko kontaktnega obrazca.

 
 
 

Rezervni deli

Za vse stroje iz našega prodajnega programa dobavljamo tudi rezervne dele, potrošne materiale in obdelovalna orodja.

 
 
 

Prospekt

Če želite prospekte naših strojev, izpolnite obrazec na tej povezavi.

 
 
 

Obisk pri nas

Obisk pri nas

Vsi stroji v našem razstavnem prostoru so priključeni in prepravljeni na delovanje. Naredimo lahko tudi teste z vašimi obdelovanci.

Več >>

 
 
 

Iskalnik po produktih

 
 
 

Stroji za lakiranje

Stroji za lakiranje

Stroji za lakiranje Bürkle se rastezajo od posamičnih strojev pa vse do polno avtomatskih visoko zmogljivih linij za lakiranje. Na enem mestu boste našli rešitve za površinsko obdelavo pohištva, talnih oblog, vrat, plošč iz lesnih materialov - z valjčnim nanosom ali polivanjem. Seveda dobavljamo tudi različne sisteme za sušenje oz. utrjevanje premaznih sredstev.

Glede na izdelek in kasnejšo uporabo lahko s stroji za lakiranje v našem prodajnem programu nanašate in sušite oz. utrjujete:

 • UV in vodne lake
 • kite
 • lužila
 • olja in voske
 
 • Stroji za valjčno lakiranje

  Stroji za valjčno lakiranje Bürkle služijo nanosu različnih medijev (lak, lužilo, kit, olje, vosek...) iz zgornje strani na ravne obdelovance. Prednost valjčnega nanosa so izredno majhni in enakomerni nanosi (recimo 3 g/m2), v kombinaciji z UV-materiali pa predstavljajo najbolj ekonomičen in ekološki način lakiranja.
  Valjčno je možno nanašati tudi lepila. Ti stroji so opisani v oddelku Stroji za 1D prekrivanje/kaširanje.

  Več »
   
   
 • Stroji za polivanje

  Polivanje je eden od načinov nanosa premaznih sredstev. V zadnjem času ga izpodriva valjčni nanos UV utrjujočih lakov. Polivanje ostaja običajno samo še ena od možnosti nanosa končnega laka na predhodno naneseni UV temeljni lak.
  Več »
   
   
 • Stroji za sušenje

  Stroji za sušenje oz. utrjevanje na površini obdelovancev naredijo trden film premaznega sredstva s pomočjo izparevanja hlapnih komponent (organskih topil ali vode) ali z zamreženjem filma. Proces je lahko tudi kombinacije sušenja in utrjevanja.
  Več »
   
   
 • Periferija strojev za lakiranje

  V primeru luženja ali oljenja v vsakem primeru priporočamo krtače za vtiranje oz. egaliziranje materiala. Poleg tega so ponekod potrebne npr. krtače za čiščenje obdelovancev pred lakiranjem.
  Več »
   
   
 • Linije za lakiranje

  Sprojektiramo lahko tudi kompletne linije za lakiranje - od kompaktne lakirne linije, ki omogoča vstop v valjčno lakiranje, pa vse do celotnih linij za lakiranje pohištva, vrat, talnih oblog ipd. za najrazličnejše kapacitete.
  Več »
   
   
 • Posebna področja uporabe

  Bürklejevi sistemi za premazovanje obdelovancev se uporabljalo še na marsikaterih drugih področjih, kot le v lesni industriji. Valjčno nanašanje je npr. izredno pogosto v steklarski in tiskarski industriji, v avtomobilski industriji pa poleg valjčnega nanosa tudi polivanje.
  Več »
   
   
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.