Dnevi skobljanja in profiliranja so se pričeli

Preizkus najnovejših strojev, tematska predavanja in še več – vabljeni danes in jutri!

Danes in jutri lahko v naših poslovnih prostorih vidite in preizkusite najnovejšo tehnologijo na področju skobljanje in profiliranja. Poleg tega tudi tematska predavanja vsak dan ob 10. in 14. uri!

Dnevi skobljanja in profiliranja so se pričeli


Pozdravljeni,

danes in jutri nas lahko od 9. do 17. ure obiščete na tematskem dogodku

Dnevi skobljanja in profiliranja!


Poleg strokovnega tematskega predavanja na temo skobljanja in profiliranja (vsak dan ob 10. in 14. uri) vam bomo premierno v živo predstavili tudi najnovejšo generacijo Weinigovih štiristranskih skobeljnih strojev Profimat. 

Obenem boste lahko sami preizkusili kar štiri različne skobeljne stroje, ki se nahajajo v našem razstavnem prostoru in so pripravljeni na takojšnjo obdelavo! 


Dnevi skobljanja in profiliranja

Celoten dogodek bo izveden v skladu s smernicami in priporočili NIJZ, zato je v luči trenutne situacije obvezna prijava. Vsi, ki se želite udeležiti prireditve, nas pokličite na 031 617 219 ali pošljite e-mail na info@intercet.si.


Prisrčno vabljeni!

Vaš Intercet tim


P.S.: dogodek se odvija v naših poslovnih prostorih v Šenčurju pri Kranju!

Intercet poslovni prostori v Šenčurju pri Kranju

Prijava na e-novice
Bodite prvi obveščeni o naših dogodkih, novicah in posebnih ugodnostih.

Iz naše ponudbe:

Weinig Profimat 30
Weinig Profimat 30

Stroj za skobljanje, primeren za manjše obrate. Vendar z veliko lastnostmi večjih sorodnikov v področju skobljanja in profiliranja. Hitre nastavitve stroja in odlična površina skobljanja. 

Weinig Profimat 50
Weinig Profimat 50

Vstopni model Weinig skobeljnih strojev za srednje velike obrate, s klasičnim vpenjanjem obdelovalnega orodja. Kot vsi ostali, izdelan v Nemčiji. Ugodno razmerje med zmogljivostjo in ceno.

Weinig Powermat 700
Weinig Powermat 700

Vstopni model novejše generacije strojev za skobljanje in profiliranje s PowerLock vpenjanjem orodij in najhitrejšimi nastavitvami stroja za potrebno obdelavo.

Nazaj na seznam