Napovedujemo: preventivni pregledi Intercetovih strojev v juliju

Zakaj so preventivni pregledi najcenejša pot do preprečevanja zastojev in s tem izgube dobička

Servis strojev je eno od tistih opravil, za katerega se zdi, da ni nikoli pravega časa. A vedno znova se potrjuje pravilo, da je najdražji servis tisti, ki ga izpustimo. Zato bomo v poletnem mesecu juliju, ko je nekaj več časa za vzdrževanje, izvajali preventivne preglede naših strojev pri kupcih in tako preprečili zastoje v mesecih, ko je proizvodnja na vrhuncu.

Napovedujemo: preventivni pregledi Intercetovih strojev v juliju

Po kontrolnih točkah za vsak stroj

Servisni pregledi bodo potekali po vnaprej usklajenih terminih v mesecu juliju, ko je proizvodnja običajno manj intenzivna zaradi letnih dopustov. Tak preventivni pregled je stroškovno za podjetje veliko bolj učinkovit, kot če se stroj pokvari sredi izdelave naročil v polni sezoni, ko nedelovanje prinaša velike izpade in s tem izgube. Vsak pregled bo potekal po kontrolnih točkah, določenih za posamezen stroj, po pregledu pa bodo strokovnjaki naše servisne službe poslali poročilo pregledu ter predlagali, katere vzdrževalne in servisne ukrepe potrebuje vsak stroj.

Če deluje, naj tako tudi ostane

Že dolgo ne deluje več pravilo »Če deluje, ne popravljaj«. V času sofisticiranih strojev visoke tehnologije, je nemoteno delovanje izjemnega pomena. Zato že nekaj časa velja pravilo: »Če deluje, poskrbimo, da bo tako tudi ostalo«. Iz dolgoletnih izkušenj naših serviserjev se je izkazalo, da je največja vrednost preventivnih pregledov za lastnike strojev prav to, da lahko vnaprej preprečijo zastoje pri strojih ali pa jih skrajšajo z načrtovanim servisom.

Servisni tehniki

V Intercetu izjemno pozornost namenjamo lastni ekipi servisnih tehnikov, ki se šolajo pri naših dobaviteljih, svoje znanje pa s strokovnimi obiski pri njih ves čas poglabljajo in posodabljajo. V Intercetu v resnici nikoli nismo le prodajali strojev - naša zaveza je, da smo ažurna in strokovna podpora kupcem skozi celotni življenjski cikel stroja.

Rezervirajte svoj termin 

Da se bomo lahko čim bolj prilagodili vašemu urniku in dnevom v juliju, ko bodo stroji na voljo, nam pišite na servis@intercet.si ali nas pokličite na številko 04 2711 550. Če pa vam zahteve kupcev postavljajo izzive, zaradi katerih razmišljate o nadgradnji obstoječih strojev ali obogatitvi strojnega parka, pa ste vabljeni na posvet v naš prodajno-razstavni salon v Šenčurju. Z ekipo prodajno-tehničnega svetovalca in servisnega tehnika vam bomo pomagali pri določitvi najboljše rešitve.

4 dobri razlogi za preventivni pregled strojev:

  • S preventivnim pregledom zaznamo, kateri deli stroja bodo kmalu potrebovali nadomestek in jih dobavimo še pred okvaro. Zmanjša se čas nedelovanja stroja zaradi zagotavljanja vseh ustreznih nadomestnih delov.
  • Stroj deluje s polno učinkovitostjo, kar povečuje čas visoke profitabilnosti in zmanjšuje čas zastojev in izgub.
  • Dobro obvladujemo tveganje za popolno okvaro stroja. Morebitni pojavljajoči se problemi se zaznajo dovolj zgodaj.
  • Prepreči neprijetnosti podjetja, do katerih pride, če zaradi zastoja stroja ne zagotovi pravočasno dobave izdelkov.


Prijava na e-novice
Bodite prvi obveščeni o naših dogodkih, novicah in posebnih ugodnostih.
Nazaj na seznam