Sejem Ligna, Hannover, Nemčija (27.5. – 31.5.2019)

Danes serija 100 kosov, jutri serija po en kos, pojutrišnjem že vse končano. V času velikih sprememb se dnevno pojavljajo nove zahteve. Izberite partnerja, ki vam ponuja korak pred konkurenco. Izberite Weinig.

Na Ligni nas obiščite na razstavnem prostoru podjetja Weinig v hali 27. Zagotovite si partnerja, ki vam ne proda le stroj, temveč vas s celovitim osebnim svetovanjem in prilagodljivimi, fleksibilnimi rešitvami popelje v prihodnost. Weinig nudi več.

Sejem Ligna, Hannover, Nemčija (27.5. – 31.5.2019)

Pozdravljeni,

podjetje Weinig lahko na sejmu Ligna v Hannovru (27.5.-31.5.2019) obiščete v hali 27 – najbližji vhod je "WEST 2".

Veselimo se vašega obiska, da vam lahko predstavimo zadnje inovativne rešitve pri strojih za obdelavo lesa največje učinkovitosti. Na več kot 5.000 m2 boste lahko doživeli, kako optimizirati in pripraviti vaše podjetje za prihodnost. Vse rešitve so namenjene boljšemu izkoristku surovine in energije ter višji produktivnosti. 

Highlight sejma bo zagotovo kompleksna Weinig linija iz 8 komponent, ki je povsem integrirana v filozofijo "industrijska revolucija 4.0".

Seveda pa bodo na ogled različne rešitve pri skobeljnih strojih, linijah za širinski in dolžinski razrez lesa, strojih za izdelavo lesenih oken, linijah za dolžinsko spajanje lesa, stiskalnicah za širinsko lepljenje lesa itd.

Ker vam želimo omogočiti najboljšo prezentacijo naših rešitev na sejmu LIGNA, vas prosimo, da se predhodno dogovorimo za termin obiska našega razstavnega prostora.

Za več informacij nas prosimo kontaktirajte na vinko.golmajer@intercet.si ali na telefon: 041 617 219.

Lep pozdrav in nasvidenje v Hannovru!

Vinko Golmajer
Intercet d.o.o.

Sejemski vodič po razstavnem prostoru Weinig (DE) - 20190327-Messeguide_LIGNA_2019_Final.pdf


Iz naše ponudbe:

Weinig Cube Plus
Weinig Cube Plus

Skobeljni stroj za ravno štiristransko skobljanje z avtomatsko motorno nastavitvijo širine in debeline skobljanja. Za manjša in srednje velika podjetja.

Weinig Powermat 2400
Weinig Powermat 2400

Štiristranski skobeljni stroj za industrijsko proizvodnjo z visokimi kapacitetami

Weinig PowerJoint
Weinig PowerJoint

Kompaktne pretočne linije za doseganje visokih standardov pri spajanju konstrukcijskega lesa.

Weinig VarioRip 310
Weinig VarioRip 310

Večlistna krožna žaga VarioRip 310 predstavlja vstop na področje optimiranja širinskega razreza.

Weinig OptiCut 450
Weinig OptiCut 450

Pretočni optimirni čelilnik, ki omogoča podajanje, pozicioniranje, čeljenje in sortiranje pri neverjetni hitrosti in z odličnim izkoristkom. 

Weinig HS 120/HS 200
Weinig HS 120/HS 200

Liniji za dolžinsko spajanje največjih kapacitet, ki omogočata izdelavo horizontalnega spoja. Primerne za proizvajalce masivnih plošč, ki potrebujejo visoke kapacitete spajanja.

Weinig Conturex
Weinig Conturex

Na področju proizvodnje oken se odpira povsem nov, Weinig svet. Vsak Conturex v enem samem delovnem prehodu prevzame naloge kar petih strojev – precizno, popolnoma avtomatsko in visoko fleksibilno.

Weinig CombiScan Evo
Weinig CombiScan Evo

 Skenerji najvišje zmogljivosti in največje fleksibilnosti. Za širinski razrez, dolžinski razrez ali barvno sortiranje.


Nazaj na seznam