Skobeljni stroj Cube amortiziran že z enim naročilom

Nov Weinigov štiristranski skobeljni stroj Cube pri vedno več podjetjih nadomešča poravnalke in debelinke.

Skobeljni stroj Cube amortiziran že z enim naročilom

Nov Weinigov štiristranski skobeljni stroj Cube pri vedno več podjetjih nadomešča poravnalke in debelinke. Njegova dobičkonosnost je prepričala tudi podjetje Auinger iz Nemčije, ki se ukvarja z izdelavo opreme za notranjo ureditev.

Ambiciozni pohištvenik večinoma sicer predeluje iverko in ostale lesne materiale, tako da novi skobeljni stroj Cube potrebuje le par ur na teden. Vendar se je kljub temu investicija v Cube izplačala že z enim večjih naročilom opreme iz masivnega lesa. Odločilen faktor pri tem je enormen prihranek časa v primerjavi s tradicionalnim, delovno intenzivnim skobljanjem v več korakih na poravnalki in debelinki. Pri skobeljnem stroju Cube zadostuje že en prehod, da dobite perfektno natančnost, pravokotnost in paralelnost obdelovanca z odlično kvaliteto površine. Dodatna odločujoča prednost štiristranke Cube pa vidi podjetje Auinger v enostavnejšem in varnejšem posluževanju ter kompaktni izvedbi, ki ne terja veliko prostora.


Galerija


Iz naše ponudbe:

Weinig Cube Plus - skobeljni stroj iz razstavnega prostora
Weinig Cube Plus - skobeljni stroj iz razstavnega prostora

Štiristranski skobeljni stroj za ravno skobljanje, z avtomatsko nastavitvijo širine in debeline skobljanja, avtomatski predogledom poskobljanih elementov z laserji, ekranom na dotik za enostavno posluževanje. 

Nazaj na seznam