Tehnika za perfektno brušenje

Podjetje Leicht Küchen, ki se ukvarja predvsem z razvojem, proizvodnjo in trženjem kakovostnega kuhinjskega ter stanovanjskega pohištva z dolgo življenjsko dobo, prisega na proizvodnjo pohištva najvišje kakovosti tudi pri najmanjših detajlih.

Tehnika za perfektno brušenje

Podjetje Leicht Küchen, ki se ukvarja predvsem z razvojem, proizvodnjo in trženjem kakovostnega kuhinjskega ter stanovanjskega pohištva z dolgo življenjsko dobo, prisega na proizvodnjo pohištva najvišje kakovosti tudi pri najmanjših detajlih. Še do nedavnega pa so brušenje lakiranih površin izvajali ročno s pomočjo krožnih brusilk. Ta postopek je zahteven, pri čemer ne omogoča konsistentnih končnih rezultatov, hkrati pa povzroča visoke stroške za osebje. Razmišljanje o izboljšanju te faze postopka je bilo torej logično in smiselno.

Po natančnih testiranjih in primerjavah konkurenčnih ponudnikov, so se odločili svojo proizvodnjo nadgraditi s kontaktno brusilko KSV podjetja Weber. ''Preizkusili smo več strojev različnih ponudnikov, od katerih sta se na koncu dva uvrstila v ožji izbor,'' se spominja Thomas Stähle, vodja oddelka za površinsko obdelavo. ''Webrova KSV nam je najbolj ustrezala že od samega začetka naprej.''

Kontaktna brusilka Weber KSV je modularno sestavljeni stroj z maksimalno petimi agregati. Pri Leichtu je opremljen s štirimi agregati za brušenje in specialnim agregatom za čiščenje obdelovancev z mikro navlaževanjem. Poleg tega je opremljen s tehnologijo CBF, ki omogoča brušenje brez sledov oscilacije brusilnega traku, in 11 mm rolkami za odčitavanje za optimalno zajemanje kontur obdelovancev.

Produkte si lahko ogledate na povezavi.


Iz naše ponudbe:

Weber KSF
Weber KSF

Kontaktne brusilke serije KSF so namenjene srednje velikim obrtnikom in industriji. V brusilko je možno vgraditi do 4 obdelovalne agregate.

Povezane novice

Kontaktne brusilke dobivajo s planetnimi glavami nova področja uporabe

Kontaktne brusilke dobivajo s planetnimi glavami nova področja uporabe

Kontaktne brusilke s skrajno fleksibilnostjo: X-brušenje podjetja Weber

Kontaktne brusilke s skrajno fleksibilnostjo: X-brušenje podjetja Weber

Nazaj na seznam