Večlistna žaga Weinig z 2 pomičnima listoma poveča izkoristek za 11%

Na hišnem sejmu Intercet si poglejte, kako se z Weinigovo večlistno žago z 1 pomičnim listom v povprečju izkoristek pri razrezu poveča za 8%, z 2 pomičnima listoma pa kar za 11%!

Tehnologija pomičnih listov pri večlistni krožni žagi Weinig skrbi za racionalen izkoristek surovine. Omogoča vam, da razrez individualno prilagodite vsaki deski in s tem znatno povečate izkoristek pri razrezu desk.

Večlistna žaga Weinig z 2 pomičnima listoma poveča izkoristek za 11%

Večlistna žaga Weinig Variorip s pomočjo RipAssist krmiljenja avtomatsko izračuna najbolj optimalen razrez deske v skladu s širinami in količinami, ki jih potrebujete in predhodno vnesete v krojno listo. Vi le poravnate desko na laserski žarek, ki označuje pozicijo nultega lista, in z joystickom markirate širino deske - vse ostalo za vas naredi VarioRip večlistna žaga!

Poleg tega Weinig pri vsaki večlistni žagi poskrbi za maksimalno varnost:

  • s patentiranim SafetyPlus sistemom iz kevlarja in poliuretana še dodatno ščiti uporabnika pred povratnimi udarci tudi najmanjših kosov in opilkov, ki lahko nastanejo pri razrezu desk;
  • spikesi na verigi dodatno stabilizirajo desko in razrezane letve. Omogočijo popolnoma ravne letve in zmanjšujejo možnost povratnih udarcev.

Prepričajte se sami na hišnem sejmu Intercet 2019 (16.-18.10.2019) v naših poslovnih prostorih v Šenčurju!

Prisrčno vabljeni!

Vinko Golmajer
Intercet d.o.o.

P.S.: Imate že sedaj vprašanja? Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca, e-maila [email protected] ali nas pokličite na 041 617 219.

Prijava na e-novice
Bodite prvi obveščeni o naših dogodkih, novicah in posebnih ugodnostih.

Iz naše ponudbe:

Weinig VarioRip 310
Weinig VarioRip 310

Večlistna krožna žaga VarioRip 310 predstavlja vstop na področje optimiranja širinskega razreza.

Weinig ProfiRip 340
Weinig ProfiRip 340

Weinig ProfiRip 340 – večlistna krožna žaga z do 3 pomičnimi žaginimi listi za optimalen razrez lesa

Weinig ProfiRip 450
Weinig ProfiRip 450

Weinig ProfiRip 450 – profesionalna visokozmogljiva večlistna krožna žaga z do 4 pomičnimi žaginimi listi za optimalen razrez lesa. Robustna konstrukcija in dolga življenjska doba.

Nazaj na seznam