Weinig na 17. Lesno-tehnološki konferenci v Opatiji

29. in 30. junija se v Opatiji odvija tradicionalna Lesno-tehnološka konferenca, ki predstavlja osrednje srečanje lesnoobdelovalne industrije na Hrvaškem in širše v regiji.

Konferenca bo ponovno združila številne strokovnjake, ki so v zadnjih dveh mesecih komunicirali predvsem preko spletnih platform in spletnih srečanj. Weinig bo na konferenci predstavil rešitve, ki z večjo učinkovitostjo, boljšim izkoristkom materiala in boljšo kvaliteto končnih proizvodov nudijo alternativo za racionalno in konkurenčno proizvodnjo just-in-time, tudi v trenutni situaciji, polni izzivov.

Weinig na 17.  Lesno-tehnološki konferenci v Opatiji

Predstavljene bodo predvsem:

Vabimo vas, da se pridružite osrednjemu sektorskemu srečanju - več informacij tudi na http://www.drvna-konferencija.hr/.

Think Weinig - tokrat na Lesno-tehnološki konferenci v Opatiji


Iz naše ponudbe:

Weinig Powermat 1500
Weinig Powermat 1500

Štiristranski skobeljni stroj nove generacije, ki z modularnim načinom gradnje omogoča maksimalno prilagoditev na zahteve kupca.  Pri tem poskrbi za optimalno učinkovitost skobljanja in profiliranja in vaš popoln nadzor nad proizvodnjo.

Weinig ProfiRip 340
Weinig ProfiRip 340

Weinig ProfiRip 340 – večlistna krožna žaga z do 3 pomičnimi žaginimi listi za optimalen razrez lesa

Weinig OptiCut 450
Weinig OptiCut 450

Pretočni optimirni čelilnik, ki omogoča podajanje, pozicioniranje, čeljenje in sortiranje pri neverjetni hitrosti in z odličnim izkoristkom. Zaradi velike kapacitete je smiselno dograditi avtomatsko dodajanje materiala, odlično pa se povezuje z avtomatskimi skenerji za prepoznavo napak.

Weinig HS 120/HS 200
Weinig HS 120/HS 200

Liniji za dolžinsko spajanje največjih kapacitet, ki omogočata izdelavo horizontalnega spoja. Primerne za proizvajalce masivnih plošč, ki potrebujejo visoke kapacitete spajanja.

Weinig ProfiPress L II
Weinig ProfiPress L II

 Kompaktna Weinig stiskalnica za širinsko lepljenje za manjše in srednje obrate ter industrijo. Utrjevanje spoja z visoko frekvenco.Weinig EasyScan+
Weinig EasyScan+

 Skenerji z visoko zmogljivosto in nizko investicijo - nov srednji razred Weinig skenerjev.


Nazaj na seznam