Weinig na 17. Lesno-tehnološki konferenci v Opatiji

29. in 30. junija se v Opatiji odvija tradicionalna Lesno-tehnološka konferenca, ki predstavlja osrednje srečanje lesnoobdelovalne industrije na Hrvaškem in širše v regiji.

Konferenca bo ponovno združila številne strokovnjake, ki so v zadnjih dveh mesecih komunicirali predvsem preko spletnih platform in spletnih srečanj. Weinig bo na konferenci predstavil rešitve, ki z večjo učinkovitostjo, boljšim izkoristkom materiala in boljšo kvaliteto končnih proizvodov nudijo alternativo za racionalno in konkurenčno proizvodnjo just-in-time, tudi v trenutni situaciji, polni izzivov.

Weinig na 17.  Lesno-tehnološki konferenci v Opatiji

Predstavljene bodo predvsem:

Vabimo vas, da se pridružite osrednjemu sektorskemu srečanju - več informacij tudi na http://www.drvna-konferencija.hr/.

Think Weinig - tokrat na Lesno-tehnološki konferenci v Opatiji


Iz naše ponudbe:

Weinig ProfiRip 340
Weinig ProfiRip 340

Weinig ProfiRip 340 – večlistna krožna žaga z do 3 pomičnimi žaginimi listi za optimalen razrez lesa

Weinig OptiCut 450
Weinig OptiCut 450

Pretočni optimirni čelilnik, ki omogoča podajanje, pozicioniranje, čeljenje in sortiranje pri neverjetni hitrosti in z odličnim izkoristkom. Zaradi velike kapacitete je smiselno dograditi avtomatsko dodajanje materiala, odlično pa se povezuje z avtomatskimi skenerji za prepoznavo napak.

Weinig ProfiPress L II
Weinig ProfiPress L II

 Kompaktna Weinig stiskalnica za širinsko lepljenje za manjše in srednje obrate ter industrijo. Utrjevanje spoja z visoko frekvenco.Weinig HS 120/HS 200
Weinig HS 120/HS 200

Liniji za dolžinsko spajanje največjih kapacitet, ki omogočata izdelavo horizontalnega spoja. Primerne za proizvajalce masivnih plošč, ki potrebujejo visoke kapacitete spajanja.

Weinig EasyScan+
Weinig EasyScan+

 Skenerji z visoko zmogljivosto in nizko investicijo - nov srednji razred Weinig skenerjev.


Weinig Powermat 1500
Weinig Powermat 1500

Štiristranski skobeljni stroj nove generacije, ki z modularnim načinom gradnje omogoča maksimalno prilagoditev na zahteve kupca.  Pri tem poskrbi za optimalno učinkovitost skobljanja in profiliranja in vaš popoln nadzor nad proizvodnjo.

Nazaj na seznam