Weinig še naprej postavlja standarde pri optimiranju razreza lesa

Avstralsko podjetje Parkside je pri iskanju možnih izboljšav v proizvodnji začelo z optimiranjem razreza lesa.

Weinig še naprej postavlja standarde pri optimiranju razreza lesa

Avstralsko podjetje Parkside je pri iskanju možnih izboljšav v proizvodnji začelo z optimiranjem razreza lesa. Proizvajalec talnih oblog iz masivnega lesa je po preudarni primerjavi vodilnih proizvajalcev skenerjev in optimirnih čelilnikov prišel do zaključka: rešitev je v Weinigu. Podjetje Parkside je investiralo v skener Weinig Combiscan+ v kombinaciji z optimirnim čelilnikom Weinig OptiCut 450 Quantum II.

Izkazalo se je, da je bila odločitev zlata vredna: tri tedne po začetku montaže in zagona strojev je bila že možna samostojna proizvodnja, ki je pokazala znaten napredek v učinkovitosti. Vodja proizvodnje Ross Lakin: "Zelo smo zadovoljni z novim skenerjem CombiScan+. Popolnoma je spremenil našo proizvodnjo, zelo je zanesljiv in stabilen. Zahvaljujoč njemu lahko proizvajamo trenutno potrebne količine in imamo še nekaj rezerve za prihodnost. Poleg tega smo zelo hitro uspeli znatno zmanjšati izgube pri razrezu, istočasno pa dosegamo kvalitetno precej boljši izkoristek."


Iz naše ponudbe:

Weinig OptiCut S90
Weinig OptiCut S90

Najbolj zmogljiv model optimirnih čelilnikov s potisno roko - ne glede na to ali režete pakete letev,  profile, posamične deske ali okrogle palice.

Weinig OptiCut C700
Weinig OptiCut C700

Podmizni čelilnik Weinig OptiCut C 700 doseže s pomočjo specialnega žagalnega agregata tudi posebej velik presek rezanja.

Weinig OptiCut S50+
Weinig OptiCut S50+

Zmogljivost, fleksibilnost, natančnost in maksimalna varnost: to so prednosti optimirnega čelilnika OptiCut S 50+. Vstopni Weinigov model ponuja različne možnosti uporabe za majhne in srednje obrate.

Weinig CombiScan Evo
Weinig CombiScan Evo

 Skenerji najvišje zmogljivosti in največje fleksibilnosti. Za širinski razrez, dolžinski razrez ali barvno sortiranje.


Povezane novice

Proizvodnja talnih in stropnih oblog

Proizvodnja talnih in stropnih oblog

Nazaj na seznam