Weinigov hišni sejem - Intech 2012

Napredovati, postati še boljši – rešitve za povečevanje konkurenčnosti vas čakajo na Weinigovem hišnem sejmu Intech 2012

Weinigov hišni sejem - Intech 2012

Napredovati, postati še boljši – rešitve za povečevanje konkurenčnosti vas čakajo na Weinigovem hišnem sejmu Intech 2012

Spoštovane kolegice in kolegi,

zbiranje informacij o najnovejših tehnologijah v obdelavi masivnega lesa ter druženje s stanovskimi kolegi iz cele Evrope je na hišnem sejmu pri Weinigu postalo že tradicija, saj bo letos potekalo že dvajsetič.

Prepričali se boste lahko o številnih inovacijah pri obdelavi masivnega lesa - materiala prihodnosti. Še večji izkoristek, boljša kakovost in višja produktivnost so že od nekdaj stalnica vodilnega proizvajalca strojev za obdelavo lesa.

Na hišnem sejmu si boste lahko ogledali tako posamične stroje kot sistemske rešitve - večina jih je prilagojena potrebam posameznikov. Več o razstavnih eksponatih in predavanjih, ki potekajo v sklopu sejma, najdete v sejemskem vodiču:

  • Weinig Intech 2012 DE (nemška verzija)
  • Weinig Intech 2012 EN (angleška verzija)

Prisrčno vas vabimo, da se skupaj z nami udeležite tega vrhunskega dogodka za lesarje, saj tudi letos organiziramo obisk hišnega sejma z avtobusom. Vodenje in strokovne rešitve vaših problemov in vprašanj so zagotovljeni.

Pot do Tauberbischofsheima bomo popestrili tudi z obiskom referenčnega obrata z Weinigovimi stroji za obdelavo masivnega lesa.

Odhod avtobusa bo v torek, 6.11.2012, v poznih dopoldanskih urah izpred naše poslovne stavbe v Šenčurju pri Kranju, povratek pa v četrtek, 8.11.2012, v popoldanskih urah. Vsa podrobnejša navodila še sledijo - čim bolj se bomo poskušali prilagoditi vašim potrebam.

Kotizacija za obisk hišnega sejma InTech znaša 200 € + DDV, v katero so vključeni prevoz z avtobusom, organiziran ogled Weinigovega sejma, 2x nočitev v dvoposteljnih sobah ter prehrano v tem času. Doplačilo za enoposteljno sobo znaša 50 €.

Zaradi lažje organizacije vas prosimo, da vašo udeležbo čimprej potrdite s prijavnico v prilogi in nam jo najkasneje do 23.10.2012 pošljete po faxu na številko 04 27 11 551 ali se prijavite na elektronskem naslovu [email protected] Za več informacij smo vam na voljo na 041 617 219.

Prisrčno dobrodošli!

Vinko Golmajer

Intercet d.o.o.

Dokumenti

https://intercet.si/media/uploads/public/document/33-messeguide_intech_2012_ger_bogen_lowres_sl.pdf

https://intercet.si/media/uploads/public/document/34-messeguide_intech_2012_gbr_bogen_lowres_sl.pdf

https://intercet.si/media/uploads/public/document/36-prijavnica_weinig_intech_2012_nov12_sl.pdf

Nazaj na seznam