Weinigov hišni sejem letos malo drugače

dogajanje Weinigovega hišnega sejma se bo tokrat preselilo kar v resnično proizvodnjo, in sicer v podjetje Ohnemus, ki je korak za korakom postalo iz žagarskega obrata atraktiven proizvajalec masivnih plošč.

Weinigov hišni sejem letos malo drugače

Spoštovani,

dogajanje Weinigovega hišnega sejma se bo tokrat preselilo kar v resnično proizvodnjo, in sicer v podjetje Ohnemus, ki je korak za korakom postalo iz žagarskega obrata atraktiven proizvajalec masivnih plošč. Podjetje Weinig jim je celoten čas stalo ob strani kot kompetenten partner.

Gre za enega najmodernejše opremljenih obratov s področja obdelave masivnega lesa, ki se zaveda, da je ohranjanje konkurenčne proizvodnje eno od strateških vprašanj na globalnem trgu. Krojenje listavcev z elektronsko podporo jim omogoča največje izkoristke ob najvišji produktivnosti. Isti cilj so si postavili ob postavitvi obrata za proizvodnjo masivnih plošč. In ta obrat si 12. oktobra lahko ogledate organizirano. Vzporedno je organizirana tudi vrsta predavanj, kar lahko vidite iz priloženega programa.

Z avtobusom bomo krenili na pot 11. oktobra ob 9. uri izpred naših poslovnih prostorov v Šenčurju pri Kranju. Mimo Münchna in Stuttgarta se bomo peljali do bližine Kappel-Grafenhausna in prenočili v hotelu. Naslednji dan se bomo udeležili hišnega sejma v podjetju Ohnemus, poleg tega pa je možen tudi ogled tovarne pogrebne opreme Süddeutschesargfabrik, koder že nekaj časa deluje Raimannova novost – pozicioniranje in podajanje desk v stroj za širinsko optimiranje s skenerjem in robotom. Popoldan bo sledilo vračanje domov, prihod v Šenčur je predviden v poznih večernih urah.

Cena organiziranega ogleda znaša 180 € brez DDV. Vašo udeležbo lahko potrdite s prijavnico v priponki in nam jo pošljete najkasneje do torka, 4. oktobra, po faxu na številko 04 2711 551 ali na e-mail info@intercet.si. Zelo nam je pomembno, da lahko pravočasno rezerviramo prenočišča. Prosimo, sporočite nam tudi, katero področje vas najbolj zanima, da lahko ustrezno prilagodimo celoten program.

Za več informacij smo vam na voljo na telefonski številki 041 617 219.

Lep pozdrav,

Vinko Golmajer

Intercet d.o.o.



Povezane novice

Weinigov hišni sejem InTech predstavil veliko vrhuncev

Weinigov hišni sejem InTech predstavil veliko vrhuncev

Weinig InTech hišni sejem navdušil udeležence iz naše regije

Weinig InTech hišni sejem navdušil udeležence iz naše regije

Nazaj na seznam