Informacije

Intercet d.o.o.
Poslovna cona A 24
4208 Šenčur

Tel: 04 2711 550
Fax: 04 2711 551
Email: info@intercet.si

Stopite v stik z nami preko kontaktnega obrazca.

 
 
 

Prospekt

Če želite prospekte naših strojev, izpolnite obrazec na tej povezavi.

 
 
 

Obisk pri nas

Obisk pri nas

Vsi stroji v našem razstavnem prostoru so priključeni in prepravljeni na delovanje. Naredimo lahko tudi teste z vašimi obdelovanci.

Več >>

 
 
 

3. Hišni sejem Intercet

3. Hišni sejem Intercet

Od 22. do 24. septembra bodo na našem hišnem sejmu zopet v fokusu stroji za obdelavo lesa in različne rešitve za vse predstavnike lesnopredelovalne branže – tako industrijskih kot manjših obrtniških obratov.

Predstavljeni bodo različni stroji za obdelavo lesa, tako za obdelavo masivnega lesa kot za površinsko obdelavo lesa in ostalih lesnih materialov:

- skobeljni stroj Weinig Powermat 500 s PowerLock vpenjanjem orodja in računalniško podprtim vodenjem delavca za hitro menjavo;
- skobeljni stroj Weinig Cube z avtomatsko nastavitvijo dimenzije skobljanja in kontrolo elementov na vhodu z laserji;
- večlistno krožno žago Weinig VarioRip z dvema pomičnima listoma in programom za optimiranje širinskega razreza; z mehaniziranjem izza večlistne krožne žage, ki omogoča, da z njo upravlja le 1 delavec;
- večlistno krožno žago Weinig UniRip s hitrim Quickfix sistemom nastavljanja fiksnih žaginih listov;
- avtomatski čelilnik Weinig OptiCut F za avtomatski izrez napak v lesu;
- stroj za dolžinsko spajanje lesa Weinig ProfiJoint za izdelavo ležečega ali pokončnega spoja;
- stroj za izdelavo profilnih blanketov ter brušenje ravnih in profilnih nožev Weinig Rondamat 960;
- CNC rezkar za izdelavo šablon za profile Isel;
- stroj za optično kontrolo orodja Weinig OptiControl;
- kontaktna brusilka Weber LCE 1350 za univerzalno uporabo - brušenje masive, furnirja, brušenje laka in dodelavo na visoki sijaj;
- kompaktna lakirna linija Bürkle KA: nanos laka na valjčnem nanašalcu in utrjevanje laka s pomočjo UV svetlobe;
- potezna žaga Graule;
- dvižne mize Marco;
- ...

Seveda pa boste lahko dobili informacije tudi o vseh ostalih strojih za obdelavo lesa v našem prodajnem programu.

Vsi stroji na sejmu so priključeni in pripravljeni na uporabo!

V naših poslovnih prostorih v Šenčurju pri Kranju vam bomo med 22. in 24. septembrom na voljo od 9. do 18. ure. Vstop na sejem je brezplačen.

Prisrčno vabljeni!

P.S.: Nekoliko detajlov o hišnem sejmu si lahko preberete v priloženi pdf datoteki.

 

Dokumenti

 

Povezani produkti

 • Stroj za dolžinsko spajanje lesa Weinig ProfiJoint

  Stroj za dolžinsko spajanje ProfiJoint predstavlja velik potencial za začetnik. Že novo razvit vstopni model ProfiJoint razpolaga s tehniko "velikih". Je pametna investicija z izredno dobrim razmerjem cena/zmogljivost. Zaradi modularnega načina gradnje se lahko osnovni model stroja za dolžinsko spajanje nadgradi celo do kombinacije z dvema rezkalnima enotama.

  Več o produktu »
   
   
 • Stroj za brušenje orodja Weinig Rondamat

  Stroji za brušenje orodja Weinig Rondamat serije so prikrojeni individualnim zahtevam. Naj gre za izdelavo profilnih nožev, brušenje ravnih ali profilinih nožev, žaginih listov ali rezkarjev za dolžinsko spajanje. Z ročnim ali popolnoma avtomatskim upravljanjem. Kar je skupno vsem strojem, je izredna preciznost.

  Več o produktu »
   
   
 • Stroj za optično merjenje orodja Weinig Opticontrol

  Stroj za optično merjenje orodja Weinig OptiControl omogoča hitro in natančno nastavljanje s pomočjo natančno izmerjenih orodij.
  Novi profili in nabrušena orodja zahtevajo novo pozicioniranje orodij v samem stroju, če želimo doseči natančne mere profila. Če mere orodja niso poznane, je to časovno in materialno potratno opravilo, ki mora biti opravljeno neposredno na stroju. S pomočjo izmerjenih orodij je lahko ta proces odpravljen oziroma prestavljen v orodjarno.

  Več o produktu »
   
   
 • CNC rezkar za izdelavo šablon Weinig Isel

  CNC rezkar Isel omogoča izdelavo profilnih šablon po katerih lahko kasneje na brusilnem stroju izdelamo profilni nož in ga kasneje tudi brusimo. Postopek je relativno enostaven - na računalniku izrišemo profil, ki ga želimo (ali ga npr. uvozimo iz AutoCada), nato pa na Islu izdelamo šablone.

  Več o produktu »
   
   
 • Večlistna krožna žaga Weinig UniRip 310

  Večlistna krožna žaga UniRip predstavlja vstopni model Weinigovih strojev za širinski razrez in je namenjena manjšim in srednje velikim obrtnikom. S prepustno širino 650 mm, maksimalnim razmakom med žaginimi listi 310 mm in višino žaganja 110 mm zagotavlja visoko učinkovitost za vsem dosegljivo ceno.

  Več o produktu »
   
   
 • Večlistna krožna žaga Weinig VarioRip 310

  Večlistna krožna žaga VarioRip 310 predstavlja vstop na področje optimiranja širinskega razreza. Kot pravi center za optimirani širinski razrez ima lahko do 2 pomična lista, ki ju v tem primeru krmili program RipAssist. Le-ta izračuna najoptimalnejši razpored razreza (z maksimalnim izkoristkom razreza) glede na širine, ki jih imate vpisane v krojni listi. Maksimalna višina rezanja je 110 mm, hitrostjo pomika do 35 m/min.

  Več o produktu »
   
   
 • Kontaktna brusilka Weber LCE

  Kontaktna brusilka za manjše in srednje velike obrate. Izvedba z 1 - 3 brusilnimi agregati, ki jih lahko poljubno izberete. V serijski opremi že paket za brušenje laka, avtomatsko merjenje in nastavitev debeline, touch screen za upravljanje stroja... Možnost vgradnje prečnega traku!

  Več o produktu »
   
   
 • Optimirni čelilnik Weinig OptiCut 200

  Avtomatski optimirni čelilniki OptiCut 200 serije predstavljajo močen koncept za dobičkonosen dolžinski razrez. Zanesljivo visoka dnevna kapaciteta dolžinskega razreza in neproblematično delovanje optimirnega čelilnika sta bistveni značilnosti serije. Tako univerzalni OptiCut 200, še zmogljivejši OptiCut 200 Elite kot tudi najbolj natančen OptiCut 200 Exact ponujajo v standardu polno optimiranje razreza vaših obdelovancev.

  Več o produktu »
   
   
 • Skobeljni stroj Weinig Cube Plus

  Skobeljni stroj Weinig Cube Plus omogoča hitro in enostavno ravno skobljanje vse do dimenzij 260 x 160 mm! Na ekranu na dotik v velikosti 10" enostavno vpišete mero obdelovanca, ki jo na koncu želite, in že lahko skobljate! Vretena se premikajo motorno, laserji pa vam še preden gre obdelovanec v stroj točno pokažejo, kaj boste dobili na izhodu.

  Več o produktu »
   
   
 • Potezna žaga Graule ZS 85 N / ZS 85 N-S

  - maksimalna višina rezanja 85 mm
  - stabilna konstrukcija iz gusa
  - precizno potovanje vozička z žaginim listom na kaljenih in brušenih vodilih
  - ročni pomik žage
  - hitro nastavljanje kota rezanja do 45°
  - spodnja zaščita žaginega lista se lahko montira na odsesovanje

  Več o produktu »
   
   
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.