Informacije

Intercet d.o.o.
Poslovna cona A 24
4208 Šenčur

Tel: 04 2711 550
Fax: 04 2711 551
Email: info@intercet.si

Stopite v stik z nami preko kontaktnega obrazca.

 
 
 

Prospekt

Če želite prospekte naših strojev, izpolnite obrazec na tej povezavi.

 
 
 

Obisk pri nas

Obisk pri nas

Vsi stroji v našem razstavnem prostoru so priključeni in prepravljeni na delovanje. Naredimo lahko tudi teste z vašimi obdelovanci.

Več >>

 
 
 

Sejma Holz Handwerk in Fensterbau Frontale, Nürnberg, Nemčija

Sejma Holz Handwerk in Fensterbau Frontale, Nürnberg, Nemčija

21.03.2012

V Nürnbergu (Nemčija) se bosta od 21. do 24.3.2012 vzporedno odvijala obrtniški sejem za lesnoobdelovalno industrijo Holz Handwerk in sejem za oknarje Fensterbau Frontale.

V hali 9 si boste na Weinigovem razstavnem prostoru na dobrih 1000 m2 lahko ogledali različne fleksibilne obrtniške stroje za širinski in dolžinski razrez lesa, in sicer univerzalno krožno žago FlexiRip, večlistni krožni žagi UniRip in VarioRip ter optimirna čelilnika s potisno roko OptiCut S 50 in OptiCut S 90. Od štiristranskih skobeljnih strojev bodo razstavljeni novi avtomatski štiristranski skobeljni stroj Cube za ravno skobljanje in 3 štiristranke nove generacije Powerline - Powermat 600, Powermat 1200 in Powermat 2400.
Za področje proizvodnje lesenih oken bodo razstavljeni Weinigov paradni CNC stroj za izdelavo oken Conturex C 216, nov CNC stroj za izdelavo oken in površinsko obdelavo (vrata ipd.) Multirex ter stroj za vstavljanje moznikov UniPin.

Na razstavnem prostoru podjetja Weber bodo predstavljene različne univerzalne kontaktne brusilke, tako za kalibriranje in brušenje masive, kot za brušenje furnirja ali brušenje laka. Ena od razstavljenih brusilk ima vgrajen tudi prečni trak, ki poleg ostalih prednosti omogoča tudi brušenje laka za dodelavo na visoki sijaj. Ne spreglejte tudi patentirane CBF enote, ki skrbi za brušenje brez sledov oscilacije brusnih trakov, in ISA/ISD sistem pritisnih elementov, ki skrbi za enakomerno prileganje pritisnih elementov površini in s tem neproblematično brušenje furnirja (brez prebrušenja robov). Tudi nova X-enota za brušenje ne bo manjkala - prepričajte se sami, kako lahko z eno enoto brusite tako vzdolžno, kot prečno!

Na razstavnem prostoru podjetja Stegherr (hala 9) bo možen ogled CNC stroja FD-E2 za izdelavo poljubnih vrtalnih in rezkalnih del pri oknih, stroja za NC narez okenskih letvic GLS in še mnogo drugih rešitev za proizvodnjo oken.

Pri Federhennu pa se lahko prepričate o kakovosti njihove montažne opreme za okna - od centrov za okovanje okenskih kril, kontrolnih stiskalnic, delovnih in steklitvenih postaj...

Več detajlov o samih eksponatih dobite v pdf priponki.

Celoten čas sejma bomo prisotni tudi predstavniki podjetja Intercet. Za kakršenkoli informacije nas lahko pokličete na 041 617 219 ali povprašate po nas na Weinigovem, Webrovem ali Steghrrovem razstavnem prostoru.

Prisrčno vabljeni!

 

Koristni podatki:

 • Kraj prireditve: NürnbergMesse GmbH, Messezentrum, 90471 Nürnberg, Nemčija
 • Odpiralni čas: sreda - petek od 9. do 18. ure, sobota od 9. do 17. ure
 • Cena: 15 € dnevna karta (25 € stalna karta); možno je naročilo preko interneta na strani sejma ((http://www.holz-handwerk.de/de/besucher/ (nem) oz. http://www.holz-handwerk.de/en/visitors/ (eng))
 • Sejma Holz-handwerk in Fensterbau Frontale sta strokovna sejma, ob vstopu se je potrebno registrirati (v primeru naročila vstopnice preko interneta, naredite to že na internetni strani)

Več informacij lahko dobite na www.holz-handwerk.de ali www.frontale.de.

 

Dokumenti

 

Povezani produkti

 • Univerzalna krožna žaga Weinig FlexiRip JrionLine

  Univerzalna krožna žaga FlexiRip omogoča poleg razžagovanja masivnega lesa tudi razrez drugih materialov, npr. plastike, aluminija in raznovrstnih plošč. Je povsem univerzalna žaga, ki lahko reže vzdolžno, prečno, diagonalno, poševno...

  Več o produktu »
   
   
 • Večlistna krožna žaga Weinig UniRip 310

  Večlistna krožna žaga UniRip predstavlja vstopni model Weinigovih strojev za širinski razrez in je namenjena manjšim in srednje velikim obrtnikom. S prepustno širino 650 mm, maksimalnim razmakom med žaginimi listi 310 mm in višino žaganja 110 mm zagotavlja visoko učinkovitost za vsem dosegljivo ceno.

  Več o produktu »
   
   
 • Večlistna krožna žaga Weinig VarioRip 310

  Večlistna krožna žaga VarioRip 310 predstavlja vstop na področje optimiranja širinskega razreza. Kot pravi center za optimirani širinski razrez ima lahko do 2 pomična lista, ki ju v tem primeru krmili program RipAssist. Le-ta izračuna najoptimalnejši razpored razreza (z maksimalnim izkoristkom razreza) glede na širine, ki jih imate vpisane v krojni listi. Maksimalna višina rezanja je 110 mm, hitrostjo pomika do 35 m/min.

  Več o produktu »
   
   
 • Kontaktna brusilka Weber LCS

  Kontaktna brusilka za manjše in srednje velike obrate. Delovna širina 1100 ali 1300 mm, izvedba z 1 ali 2 delovnima agregatoma.

  Več o produktu »
   
   
 • Kontaktna brusilka Weber LCE Compact

  Kontaktna brusilka LCE Compact je primerna za manjše in srednje velike obrate in že omogoča brušenje laka! Omogoča tudi vgradnjo CBF-enote za super površino brušenja brez sledi oscilacije brusilnih trakov. Delovna širina 1100 ali 1350 mm, izvedba z 1 ali 2 agregatoma.

  Več o produktu »
   
   
 • Kontaktna brusilka Weber LCE

  Kontaktna brusilka za manjše in srednje velike obrate. Izvedba z 1 - 3 brusilnimi agregati, ki jih lahko poljubno izberete. V serijski opremi že paket za brušenje laka, avtomatsko merjenje in nastavitev debeline, touch screen za upravljanje stroja... Možnost vgradnje prečnega traku!

  Več o produktu »
   
   
 • Optimirni čelilnik Weinig OptiCut S 50

  Optimirni čelilnik s potisno roko OptiCut S 50 je vstopni model čelilnikov, ki ima vse, kar imajo veliki. Perfekten za vse, ki želijo izboljšati ročen razrez na čelilnikih: zmogljiv, fleksibilen, gospodaren, natančen in varen.

  Več o produktu »
   
   
 • Optimirni čelilnik Weinig OptiCut S 90

  Optimirni čelilnik s potisno roko OptiCut S 90 nudi oboje - veliko natančnost razreza in enostavno posluževanje. Poleg tega pa je visoko produktiven. Lahko ga uporabljate za enostaven razrez ali za polno optimiranje – stopnjo opremljenosti izbirate vi. Sedaj ali v bodoče, fleksibilnost je ohranjena.

  Več o produktu »
   
   
 • CNC center za izdelavo oken Weinig Conturex

  CNC center Conturex predstavlja vrhunsko zmogljivost in fleksibilnost za sodobne lesnoobdelovalne obrate. Z novimi CNC profilirnimi centri Conturex C 114 do C 226 se na področju proizvodnje oken odpira povsem nov Weinig svet. Vse prednosti preverjenega Conturexa so vam sedaj na razpolago v individualnih zmogljivostnih razredih. Vsak Conturex v enem samem delovnem prehodu prevzame naloge kar petih strojev – precizno, polnoavtomatsko in visoko fleksibilno.

  Več o produktu »
   
   
 • CNC stroj za vrtanje izvrtin Stegherr FD-E2

  CNC stroj za vrtanje izvrtin Stegherr FD-E2 je inovativni naslednik zanesljivega modela FD-E. V standardu razpolaga s 3 servo osmi (X, Y, Z) in tako omogoča poljubna vrtalna in rezkalna dela.

  Več o produktu »
   
   
 • Stroj za NC narez letev Stegherr GLS

  Stroj za NC narez letev GLS omogoča razrez okenskih letev (steklitvene letve, odkapnike ali ostale podobne profile iz lesa, aluminija ali PVC-ja...) po programu, in sicer med koti +/-45°C. Žaga GLS je dobavljiva tudi v specialni izvedbi, ki omogoča razrez tudi do kotov +/- 81°.

  Več o produktu »
   
   
 • CNC stroj Weinig Multirex

  Novo razviti Weinigov konzolni CNC center Multirex pa poleg proizvodnje okenskih elementov, zimskih vrtov ipd. omogoča tudi ploskovno obdelavo (npr. za proizvodnjo notranjih vrat).

  Več o produktu »
   
   
 • Center za okovanje okenskih kril Federhenn tip 3003

  Center za okovanje okenskih kril tip 3003 ima poleg opreme, ki jo ima vgrajeno tip 3002, prigrajen še vrtalnik za vrtanje izvrtin za pololivo. Pozicioniranje agregata je avtomatsko, vrtanje pa se izvede samodejno med montažo gonilke v krilu.

  Več o produktu »
   
   
 • Kontrolna stiskalnica Federhenn tip Automatik

  Kontrolna stiskalnica tip Automatik je namenjena končni kontroli oken po zaključeni sestavi krila in podboja ter izvedenem steklenju. Močno konstruirani vertikalni nosilci s pritiskom na gumb avtomatsko stisnejo okna popolnoma paralelno, da stojijo v enakih pogojih kot po vgradnji v steno.

  Več o produktu »
   
   
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.