Weinig OptiCut S50 Weinig

Weinig OptiCut S50

Ključne prednosti

Optimirni čelilnik s potisno roko Weinig OptiCut S 50 – vstopni model čelilnikov, ki ima vse, kar imajo veliki

Optimirni čelilnik s potisno roko OptiCut S 50 je idealen za vse, ki želijo izboljšati ročen razrez na čelilnikih: zmogljiv, fleksibilen, gospodaren, natančen in varen.


Kratek opis

Z novim avtomatskim optimirnim čelilnikom OptiCut S 50 boste danes delali učinkoviteje, enostavneje, vsestransko in z najvišjo mero varnosti. Še več: ne glede na to, ali razrezujete posamezne letve ali serije, OptiCut S 50 se lahko prilagodi vašim potrebam in v vsakem momentu korak za korakom nadgrajuje. In to za povsem sprejemljivo ceno.

  • skorajda ne potrebuje vzdrževanja
  • enostavno posluževanje
  • velik zaščitni pokrov skrbi za maksimalno varnost

Z OptiCutom S 50 že v standardu dobite software za optimiranje, s katerim lahko brez dodatne opreme optimirate vaš dolžinski razrez. OptiCut S 50 avtomatsko izračuna najboljšo kombinacijo razreza, ki jo dobi iz dolžin, vpisanih v krojni listi krmilnika.

Kot opcija je ena voljo poklopna roka, na kateri imamo kamero za avtomatsko prepoznavanje dolžine lamele in kamero za odčitavanje krede. Le-te naredijo iz OptiCuta S 50 polnovredni optimirni čelilnik za dolžinski razrez v začetnem zmogljivostnem razredu. Za individualne potrebe so na razpolago še številne različne opcije, kot npr. krmilnik z ekranom na dotik OptiCom PRO. Ne obotavljajte se, kontaktirajte nas z vašimi potrebami.