Weinig Cube Plus Weinig

Skobeljni stroj Weinig Cube Plus

Kratek opis

Postavljamo nove meje skobljanja: z WEINIGovim Cube Plus!

Weinig ima že od nekdaj tradicijo napredka. S strojem Cube Plus gremo še dlje. Pri vsakodnevnem delu potrebujete stroj, ki ja hkrati robusten in enostaven za uporabo. Ravno to in še več ponuja novi Cube Plus.

Štiristranski skobeljni stroj Weinig Cube Plus omogoča hitro in enostavno ravno skobljanje vse do dimenzij 260 x 160 mm! Na ekranu na dotik v velikosti 10" enostavno vpišete mero obdelovanca, ki jo na koncu želite, in že lahko skobljate! Vretena se premikajo motorno, laserji pa vam še preden gre obdelovanec v stroj točno pokažejo, kaj boste dobili na izhodu.

Podstavek stroja je narejen iz specialnega Durocem materiala, ki daje stroju neverjetno stabilnost.

Cube Plus je odlična zamenjava za poravnalko in debelinko, saj delo opravite 10-15x hitreje in bolj varno!

Enostavno upravljanje

Enostavno upravljanje

Cube Plus je za upravljanje najenostavnejši skobeljni stroj na svetu. Stroj se upravlja preko ekrana na dotik v velikosti 10”. Enostavno vpišete mero obdelovanca, ki jo na koncu želite dobiti in že lahko skobljate prvo minuto. Vretena, vhodna miza in prislon se pozicionirajo avtomatsko.

Upravljanje skobeljnega stroja je izjemno preprosto - veliko preprostejše in varnejše kot pri debelinki in poravnalki. Zato lahko z njim upravljajo tudi manj kvalificirani delavci, zaradi upravljanja prek zaslona na dotik pa delo z njim zelo hitro osvojijo mlajši zaposleni.

Easylock

Easylock

Orodja Easylock orodja ponujajo visokokvalitetno površino in hitro menjavo nožev.

Avtomatska motorna nastavitev dimenzij

Avtomatska motorna nastavitev dimenzij

Tako enostavna, kot je nastavitev dimenzij na skobeljnem stroju Cube Plus, prav tako lahko enostavno in hitro lahko zamenjamo nastavljene dimenzije – v nekaj sekundah in vse to med obratovanjem stroja.

Ključna prednost pri primerjavi z debelinko in poravnalko je hitrost. Le en prehod ebdelovanca skozi napravo je namreč dovolj, da ga štiristransko poskobljate. Pri debelinki in poravnalki je teh prehodov za isti rezultat v povprečju sedem.

Vizualizacija izhodne dimenzije obdelovanca

Vizualizacija izhodne dimenzije obdelovanca

Laserji vam na vhodu, še preden gre obdelovanec v stroj, točno pokažejo, kaj boste dobili na izhodu.

Perfektni pravokotni obdelovanci

Perfektni pravokotni obdelovanci

Cube Plus s svojim sistemom z delovno mizo, prislonom in vreteni zagotavlja perfektne pravokotne obdelovance – osnovo za visokokakovostne končne proizvode.

Varčevanje s prostorom

Varčevanje s prostorom

Enostavno premikanje stroja po delavnici

Cube Plus je zasnovan zelo kompaktno, tako da zavzame malo prostor, kar je zelo pomemben kriterij predvsem za manjše obrate. Enostavno ga tudi lahko s paletnim viličarjem postavimo v kot in ga vrnemo v prostor, ko ga potrebujemo.

Spiralne skobeljne glave

Spiralne skobeljne glave

Spiralne skobeljne glave so opremljene s HM rezili. Ravno zaradi tega so popolnoma primerne za obdelavo trdega lesa. Zmanjšujejo tudi iztrganine na problematičnih področjih desk.

Mobilno vreteno

Mobilno vreteno

Mobilno vreteno vam olajša delo, kadar delate z različnimi širinami neobdelane lesa hkrati. Laser na vhodu izmeri širino obdelovanca , leva glava pa se nato avtomatsko pozicionira na zadano širino.


Zlagalni avtomat

Zlagalni avtomat

S pomočjo zlagalnega avtomata lahko s strojem rokuje samo ena oseba, saj se obdelovanci nalagajo avtomatsko eden na drugega na izhodu stroja.

Edinstven dizajn

Edinstven dizajn

Edinstvena tehnologija zasluži edinstven dizajn. Oblikujte dizajn vašega stroja Cube Plus po vaših željah. Česar takšnega še nikoli prej niste videli v delavnici!

Če se odločate med nakupom debelinke in poravnalke in skobeljnega stroja, potem imamo v prid slednjemu tri prepričljive argumente: bliskovita hitrost, popolna natančnost in manjša možnost poškodb: