Stroj za narez letev Stegherr GLS Stegherr

Stroj za narez letev Stegherr GLS

Ključne prednosti stroja

Z NC krmiljenimi stroji podjetja Stegherr lahko po programu razrezujete katerekoli okenske letve – steklitvene letve, odkapnike ali ostale podobne profile iz lesa, aluminija ali PVC-ja, in sicer tudi pod koti med -/+45°. Stroj je možno nadgraditi z dodatnimi vrtalnimi, žagalnimi in rezkalnimi agregati, agregatom za štanco...


Kratek opis

Stroj za NC narez letev GLS omogoča razrez okenskih letev (steklitvene letve, odkapnike ali ostale podobne profile iz lesa, aluminija ali PVC-ja...) po programu, in sicer med koti +/-45°C. Žaga GLS je dobavljiva tudi v specialni izvedbi, ki omogoča razrez tudi do kotov +/- 81°.

Nastavitev kota razreza poteka pri modelu GLS v eni ravnini pnevmatsko ali po pragramu preko servo osi, pri modelu GLS-2 pa v dveh ravninah preko servo osi.

Drsna potisna roka (NC-Stop) natančno pozicionira obdelovanec na programirano pozicijo. S pomočjo prečnega transporterja se stroj lahko nadgradi do popolnoma avtomatskega centra. Krmiljenje je enostavno in omogoča neproblematično delo, lahko je ravno tako povezano on-line v mrežo podjetja.

NC žaga Stegherr GLS lahko razrezuje tudi posebne profile iz PVC ali aluminija.