Informacije

Intercet d.o.o.
Poslovna cona A 24
4208 Šenčur

Tel: 04 2711 550
Fax: 04 2711 551
Email: info@intercet.si

Stopite v stik z nami preko kontaktnega obrazca.

 
 
 

Rezervni deli

Za vse stroje iz našega prodajnega programa dobavljamo tudi rezervne dele, potrošne materiale in obdelovalna orodja.

 
 
 

Prospekt

Če želite prospekte naših strojev, izpolnite obrazec na tej povezavi.

 
 
 

Obisk pri nas

Obisk pri nas

Vsi stroji v našem razstavnem prostoru so priključeni in prepravljeni na delovanje. Naredimo lahko tudi teste z vašimi obdelovanci.

Več >>

 
 
 

Iskalnik po produktih

 
 
 

Kontaktne brusilke

Kontaktne brusilke

Kontaktne brusilke Weber lahko zadostijo raznovrstnim potrebam. Naj gre za zahteve industrije, obrtnikov, proizvajalcev plošč ali proizvajalcev pohištva. Za kalibriranje, brušenje masivnega lesa, furnirja, laka ali visokega sijaja ali celo strukturiranja površine s ščetkami - pri nas boste našli pravilno kontaktno brusilko za vaše potrebe.

V vsaki od serij je pri čevlju dobavljiv tudi patentiran ISA sistem pritisnih elementov, ki omogoča neproblematično brušenje furnirja.

Bistvena prednost je tudi CBF-enota, ki omogoča super površino brušenja brez vidnih sledov oscilacije brusilnih trakov.

Upravljanje stroja poteka enostavno preko ekrana na dotik, koder se lahko nastavijo tudi vsi parametri brušenja. V krmilnik lahko shranite posamične programe za brušenje, ki jih naslednjič prikličete le s pritiskom na gumb.

 
Razvrsti produkte po:
 
 • Kontaktna brusilka Weber LCS

  Kontaktna brusilka za manjše in srednje velike obrate. Delovna širina 1100 ali 1300 mm, izvedba z 1 ali 2 delovnima agregatoma.

  Več o produktu »
   
   
 • Kontaktna brusilka Weber LCE Compact

  Kontaktna brusilka LCE Compact je primerna za manjše in srednje velike obrate in že omogoča brušenje laka! Omogoča tudi vgradnjo CBF-enote za super površino brušenja brez sledi oscilacije brusilnih trakov. Delovna širina 1100 ali 1350 mm, izvedba z 1 ali 2 agregatoma.

  Več o produktu »
   
   
 • Kontaktna brusilka Weber LCE

  Kontaktna brusilka za manjše in srednje velike obrate. Izvedba z 1 - 3 brusilnimi agregati, ki jih lahko poljubno izberete. V serijski opremi že paket za brušenje laka, avtomatsko merjenje in nastavitev debeline, touch screen za upravljanje stroja... Možnost vgradnje prečnega traku!

  Več o produktu »
   
   
 • Kontaktna brusilka Weber KSF

  Kontaktne brusilke serije KSF so namenjene srednje velikim obrtnikom in industriji. V brusilko je možno modularno vgraditi do 4 obdelovalne agregate. Poleg prečnega traku in vzdolžnih agregatov, kot so kontaktni valj, kombi agregat in elektronski segmentirani čevelj (tampon), je seveda možno vgraditi tudi Webrovo CBF-tehnologijo. Poleg tega je za večje odvzeme možno vgraditi skobeljno glavo.

  Kontaktna brusilka
  Več o produktu »
   
   
 • Kontaktna brusilka Weber KSV

  Kontaktne brusilke serije KSV so namenjene industrijskim obratom in so primerne tudi za delo v 3 izmenah. V brusilko je možno modularno vgraditi do 5 obdelovalnih agregatov zgoraj, kot tudi spodaj. Izjemno robustna konstrukcija dovoljuje vgradnjo motorjev do 55 kW na vsakem agregatu. Poleg prečnega traku in vzdolžnih agregatov, kot so kontaktni valj, kombi agregat in elektronski segmentirani čevelj (tampon), je seveda možno vgraditi tudi Webrovo CBF-tehnologijo. Poleg tega je za večje odvzeme možno vgraditi skobeljno glavo.

  Več o produktu »
   
   
 • Kontaktna brusilka Weber MD-K

  Kontaktne brusilke MD-K serije so primerne za uporabo v proizvodnjah plošč. Delovna širina do 3200 mm, moč motorjev do 200 kW na kalibrirnih postajah. Modularni način gradnje omogoča prosto izbiro zaporedja agregatov.

  Samostojno centriranje plošč za simetrično odvzemanje z obeh strani!

  Več o produktu »
   
   
 • Kompletne linije za brušenje Weber

  Linije za industrijsko proizvodnjo. Delovne širine od 1600 do 2250 mm.

  Brušenje iz zgornje in spodnje strani, direkten prenos obdelovancev brez vmesnih transportnih trakov. Povprašajte nas o možnih rešitvah za vaše potrebe!

  Več o produktu »
   
   
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.