Informacije

Intercet d.o.o.
Poslovna cona A 24
4208 Šenčur

Tel: 04 2711 550
Fax: 04 2711 551
Email: info@intercet.si

Stopite v stik z nami preko kontaktnega obrazca.

 
 
 

Rezervni deli

Za vse stroje iz našega prodajnega programa dobavljamo tudi rezervne dele, potrošne materiale in obdelovalna orodja.

 
 
 

Prospekt

Če želite prospekte naših strojev, izpolnite obrazec na tej povezavi.

 
 
 

Obisk pri nas

Obisk pri nas

Vsi stroji v našem razstavnem prostoru so priključeni in prepravljeni na delovanje. Naredimo lahko tudi teste z vašimi obdelovanci.

Več >>

 
 
 

Iskalnik po produktih

 
 
 

Skupine produktov

 
 • Stroji za obdelavo lesa

  Z našimi stroji za obdelavo lesa pokrivamo skoraj vsa področja predelave oz. obdelave masivnega lesa kakor tudi povšinske obdelave masivnega lesa in ostalih lesnih materialov.

  Skupina Weinig s svojim proizvodnim programom poskrbi za širinski in dolžinski razrez desk, dolžinsko spajanje lesa, širinsko lepljenje lesa, skobljanje in profiliranje končnega izdelka, izdelavo lesenih oken, masivnega pohištva itd.

  Stroji za površinsko obdelavo lesa pa obsegajo kontaktne brusilke, lakirne linije, stiskalnice za furniranje, stiskalnice za 3D-oplaščanje obdelovancev, linije za kaširanje obdelovancev..

  Ponujamo tudi različne specifično usmerjene stroje, npr. stroje za izdelavo notranjih vrat, parketa, stiskalnice za furniranje ipd.

  Več »
   
   
 • Projektne rešitve

  V kolikor potrebujete kompleksnejše rešitve, vam v podjetju Intercet nudimo tudi projektiranje različnih postrojenj - najsi gre za decimirnice, proizvodnjo masivnih plošč, skobeljne linije, proizvodnjo oken, parketa...
  Za zahtevnejše projekte se povežemo s strokovnjaki Weinigovega Concepta ali Bürklejevimi projektanti za projektne rešitve.
  Več »
   
   
 • Stroji v našem razstavnem prostoru

  Stroji za obdelavo lesa v našem razstavnem prostoru so vedno priključeni in pripravljeni na delovanje. Naredimo lahko tudi teste z vašimi obdelovanci.
  Več »
   
   
 • Rezervni deli

  Za vse lesnoobdelovalne stroje v našem prodajnem programu nudimo tudi dobavo rezervnih delov, potrošnih materialov in obdelovalnih orodij. Oglejte si najbolj pogoste skupine ali pa nam pošljite konkretno povpraševanje za vaš stroj.
  Več »
   
   
 • Rabljeni stroji

  V naši ponudbi imamo tudi rabljene lesnoobdelovalne stroje, ki so običajno dobljeni po principu staro za novo. Le-ti so ponavadi na ogled pri naših dobaviteljih.
  Več »
   
   
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.