Informacije

Intercet d.o.o.
Poslovna cona A 24
4208 Šenčur

Tel: 04 2711 550
Fax: 04 2711 551
Email: info@intercet.si

Stopite v stik z nami preko kontaktnega obrazca.

 
 
 

O podjetju

O podjetju

Intercet d.o.o.

 

V podjetju Intercet d.o.o. iz Slovenije že od leta 1989 nudimo rešitve za večjo produktivnost, kvaliteto in fleksibilnosti,  ki omogočajo večjo poslovno uspešnost naših strank. Zato v našo ponudbo vključujemo blagovne znamke in izdelke, ki so sinonim vrhunske kvalitete:

  • Weber: kontaktne brusilke za vrhunsko pripravo površine pred lakiranjem. Z Weber brusilkami je potreben en nanos laka manj, zaradi visoke kvalitete pa so zelo primerne za pripravo površin za visoki sijaj
  • Federhenn: AFS Federhenn Maschinen GmbH je nemški proizvajalec strojev in že skoraj 40 let kompetenten in zanesljiv dobavitelj visokokakovostnih linij za racionalno proizvodnjo oken.
  • Stegherr: nemški proizvajalec strojev za obdelavo lesa, ki racionalizirajo serijsko proizvodnjo ali proizvodnjo oken in vrat po naročilu.
  • Graule:  nemški proizvajalec strojev, najbolj poznan po visokokakovostnih poteznih žagah za razrez lesa, aluminija ali umetnih materialov
  • Marco: specialisti za dvižne mize

Negujemo individualen pristop do reševanja problemov v proizvodnji, zato stranke z našimi stroji ne kupijo samo tehnološke opreme, temveč kompleksne rešitve.

Rezultat je večja učinkovitost, kvaliteta in prilagodljivost in s tem tudi večja poslovna uspešnost. Seveda se zavedamo, da še tako dobra oprema in rešitve niso dovolj učinkovite, če niso podprte z ustreznim šolanjem o uporabi naše opreme in hitrim ter kvalitetnim servisom. Imamo svojo servisno službo, izšolano pri dobaviteljih opreme, ki skrbi za navedeno podporo. Hitri odzivni časi in kvalitetni posegi pri težavah s strojno opremo bodo naš cilj tudi v bodoče.

Oglejte si naše REFERENCE po posameznih področjih in preberite MNENJA STRANK o sodelovanju z nami.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.