Informacije

Intercet d.o.o.
Poslovna cona A 24
4208 Šenčur

Tel: 04 2711 550
Fax: 04 2711 551
Email: info@intercet.si

Stopite v stik z nami preko kontaktnega obrazca.

 
 
 

Rezervni deli

Za vse stroje iz našega prodajnega programa dobavljamo tudi rezervne dele, potrošne materiale in obdelovalna orodja.

 
 
 

Prospekt

Če želite prospekte naših strojev, izpolnite obrazec na tej povezavi.

 
 
 

Obisk pri nas

Obisk pri nas

Vsi stroji v našem razstavnem prostoru so priključeni in prepravljeni na delovanje. Naredimo lahko tudi teste z vašimi obdelovanci.

Več >>

 
 
 

Iskalnik po produktih

 
 
 

Obdelovalno orodje

Obdelovalno orodje

Obdelovalno orodje - skobeljne glave, skobeljni noži in številni drugi deli že od leta 1980 nastajajo v hčerinskem podjetju Michael Weinig SA v Švici. Mala, a kvalitetna tovarna je do danes proizvedla skoraj pol milijona kosov orodja. Vsako posamično orodje pa je bilo tudi skrbno testirano na tipično švicarski način. Proizvedeno s skrbjo, ki ima le en cilj: ustvariti pogoje za proizvajanje perfektnih obdelovancev.

Zato se zanesite le na originalno orodje za skobljanje in profiliranje Weinig.

 
Razvrsti produkte po:
 
 • PowerLock glave za skobljanje in profiliranje Weinig

  PowerLock vpenjanje omogoča do 12.000 obratov glav v minuti, kar lahko pomeni podvojitev hitrosti pomika v primerjavi s konvencionalnim vpenjanjem orodja. PowerLock orodje lahko zamenjamo v nekaj sekundah. S PowerLock orodjem lahko podvojite število obdelanih tekočih metrov na dan, bistveno zmanjšate stroške po posamičnem obdelovancu in skrajšate dobavne roke – vse to pri izjemni kvaliteti površine.

  Več o produktu »
   
   
 • Konvencionalne glave za skobljanje in profiliranje Weinig

  Pri konvencionalnem vpenjanju se glava s čelne strani z vretensko matico pritrdi na vreteno. Če želimo skobeljno glavo natakniti na vreteno, potrebujemo toleranco pri luknji do 0,05 mm. Rezultat: čeprav so vsi noži v uporabi, določa kvaliteto površine le tisti, ki najbolj "štrli" iz glave.

  Več o produktu »
   
   
 • Hydro glave za skobljanje in profiliranje Weinig

  Hydro skobeljne glave Weinig skrbijo za odlično kvaliteto površine pri velikih hitrostih pomika v serijski proizvodnji. Ta sistem orodja ne dopušča več nobenega prostora za tolerance v velikosti luknje v glavi.

  Več o produktu »
   
   
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.