Informacije

Intercet d.o.o.
Poslovna cona A 24
4208 Šenčur

Tel: 04 2711 550
Fax: 04 2711 551
Email: info@intercet.si

Stopite v stik z nami preko kontaktnega obrazca.

 
 
 

Rezervni deli

Za vse stroje iz našega prodajnega programa dobavljamo tudi rezervne dele, potrošne materiale in obdelovalna orodja.

 
 
 

Prospekt

Če želite prospekte naših strojev, izpolnite obrazec na tej povezavi.

 
 
 

Obisk pri nas

Obisk pri nas

Vsi stroji v našem razstavnem prostoru so priključeni in prepravljeni na delovanje. Naredimo lahko tudi teste z vašimi obdelovanci.

Več >>

 
 
 

Iskalnik po produktih

 
 
 

Skobeljni stroji

Skobeljni stroji

Štiristranski skobeljni stroji oz. profilirni stroji so skonstruirani za vzdolžno obdelavo produktov iz masivnega lesa, MDF-a, plastike ali podobnih materialov. V enem prehodu lahko produkt poskobljamo, sprofiliramo ali razrežemo. Transport skozi skobeljni stroj poteka s pomočjo številnih pogonskih valjev.

Veliko število različnih razporedov vreten ter vgradnja univerzalnih vreten, žag za horizontalno ali vertikalno razžagovanje ipd. pa naredijo področja uporabe skobeljnega stroja skoraj neskončna! Podjetje Weinig je nedvomno vodilni na trgu v segmentu razvoja skobeljnih in profilirnih strojev in postavlja s kombinacijo izkušenj in inovativnosti vedno nova merila.

Vse skobeljne stroje je mogoče optimalno opremiti za kakršnokoli potrebo. Dodatno dobavlja Weinig tudi celotno periferijo okoli skobeljnih strojev, naj bo to orodje za ravno skobljanje ali profiliranje, stroji za izdelavo in brušenje skobeljnih nožev (Rondamat), naprava za optično merjenje orodja OptiControl, avtomatiziranje celotne linije ali pa projektiranje kompletne rešitve.

Aktualna ponudba obsega 5 razredov skobeljnih strojev:

 
 • Skobeljni stroji Powermat

  Štiristranski skobeljni stroji Weinig Powermat serije omogočajo racionalno in dobičkonosno obdelavo masivnega lesa, lesnih materialov ali celo plastike tudi v najmanjših serijah. To omogočata izredno hitra menjava orodja s PowerLock vpenjanjem (menjava orodja s pritiskom na gumb) in krmilnik, ki vodi delavca pri nastavljanju stroja. Powermat serija skobeljnih strojev je idealna za dobičkonosno izdelavo majhnih serij po naročilu z optimalno kvaliteto obdelave površine – tako v industriji kot obrtništvu.

  Več »
   
   
 • Skobeljni stroj Cube

  Ste vedeli, da 80% obrtnikov potrebuje štiristranski skobeljni stroj le za ravno skobljanje? In da ravno skobljanje na štiristranki vzame cca. 10x manj časa kot na debelinki in poravnalki? Weinig Cube je odgovor na to!
  Več »
   
   
 • Skobeljni stroji Highspeed

  Štiristranski skobeljni stroji Highspeed serije omogočajo hitrosti pomika tudi do 1000 m/min! Seveda je za to potrebno orodje, ki ga je možno "jointati" – torej brusiti med delovanjem stroja.
  Več »
   
   
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.