Informacije

Intercet d.o.o.
Poslovna cona A 24
4208 Šenčur

Tel: 04 2711 550
Fax: 04 2711 551
Email: info@intercet.si

Stopite v stik z nami preko kontaktnega obrazca.

 
 
 

Rezervni deli

Za vse stroje iz našega prodajnega programa dobavljamo tudi rezervne dele, potrošne materiale in obdelovalna orodja.

 
 
 

Prospekt

Če želite prospekte naših strojev, izpolnite obrazec na tej povezavi.

 
 
 

Obisk pri nas

Obisk pri nas

Vsi stroji v našem razstavnem prostoru so priključeni in prepravljeni na delovanje. Naredimo lahko tudi teste z vašimi obdelovanci.

Več >>

 
 
 

Iskalnik po produktih

 
 
 

Skobeljni stroji Highspeed

Skobeljni stroji Highspeed

Skobeljni stroji Weinig Highspeed serije nudijo brezkompromisno zmogljivost. V najkrajšem času lahko predelate ogromno količino lesa v veliko zložajev kvalitetnih proizvodov.

Highspeed-serija predstavlja najvišji kvalitetni razred. Je robustna, masivna in visoko zmogljiva. To pomeni skobljanje in profiliranje pri hitrostih pomika do 1000 m/min. In to z neverjetno čisto površino. Tako perfektno, da si večina prihrani celo brušenje.

Weinig High-Speed serija pomeni racionalno proizvodnjo tako pri velikih kot malih serijah. Pri tem dobite varnost po strogih kvalitetnih normah, fantastičen komfort pri posluževanju in seveda vrhunski servis vodilnega proizvajalca skobeljnih strojev na svetu.

Izberite pravi stroj za vas. Od Hydromata 3500 do najmočnejšega Hydromata 6000. Okoli stroja pa vam zgradimo individualno proizvodnjo. Avtomatizirni sistemi, orodja, merilni sistemi, stroji za brušenje... Vse od enega dobavitelja!

 
Razvrsti produkte po:
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.