Šolanje na mestu montaže

Šolanje na mestu montaže

Izkoristite vse prednosti, ki jih ponujamo v podjetju Intercet. Po končani montaži bomo vaše osebje poučili o učinkoviti in varni uporabi novih strojev in jih optimalno pripravili na hiter začetek proizvodnje.

Ravno tako nudimo tudi ponovno oz. obnovitveno šolanje - npr. če želite za delo na stroju izučiti novega ali le obnoviti znanje že obstoječega delavca.

 
 
 

Šolanje pri dobaviteljih

Šolanje pri dobaviteljih

Izkoristite "know-how"

Za tiste, ki hočejo več. Izkoristite "know-how" naših dobaviteljev in pripravite sebe in sodelavce na uporabo nove tehnologije - najboljše še preden je stroj dobavljen! Inštruktorji naših dobaviteljev so profesionalci z veliko izkušnjami, zato ste lahko prepričani, da boste na šolanju pridobili dragocene izkušnje. Profesionalno šolanje predstavlja očitne prednosti – učinkovito upravljanje s strojem prinaša večjo produktivnost in znižuje stroške. Upravljalci strojev bodo že od začetka vedeli kako se streže stvari!

Npr. Weinigov trening center je opremljen s strojnim parkom, ki se uporablja samo za namene šolanja. Program izobraževanja je z vsemi tečaji in termini načrtovan tako, da se vzajemno nadgrajujejo. Poleg šolanj za posamezne stroje in programsko opremo, vam ponujajo tudi meta-izobraževanje. Takšni primeri so npr. "Tehnologija skobeljnega stroja", "Tehnika orodja" ali "Organizacija proizvodnje". Z veseljem pa vam bomo organizirali tudi šolanje po vaših individualnih željah!

Prinesite domov nove ideje

Ali ni najpametneje opraviti izobraževanje kar tam, kjer so bili stroji narejeni? Tako boste s seboj domov odnesli številne ideje, ki so zagotovo zanimive tudi za vašo proizvodnjo. Ogledi obratov vam omogočajo pogled za kulise, izkusili pa boste delovne metode, ki so uporabne v vaši proizvodnji. Izmenjajte vaše izkušnje z drugimi in se naučite kaj novega!

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.