Informacije

Intercet d.o.o.
Poslovna cona A 24
4208 Šenčur

Tel: 04 2711 550
Fax: 04 2711 551
Email: info@intercet.si

Stopite v stik z nami preko kontaktnega obrazca.

 
 
 

Rezervni deli

Za vse stroje iz našega prodajnega programa dobavljamo tudi rezervne dele, potrošne materiale in obdelovalna orodja.

 
 
 

Prospekt

Če želite prospekte naših strojev, izpolnite obrazec na tej povezavi.

 
 
 

Obisk pri nas

Obisk pri nas

Vsi stroji v našem razstavnem prostoru so priključeni in prepravljeni na delovanje. Naredimo lahko tudi teste z vašimi obdelovanci.

Več >>

 
 
 

Iskalnik po produktih

 
 
 

Stroji za izdelavo oken

Stroji za izdelavo oken

Proizvodnja lesenih oken z obdelovalnimi centri Weinig – fleksibilnost in zmogljivost za vse zahteve

Želi vsak kupec drugačen okenski sistem? Cel kup posebnih želja? Potem potrebujete veliko fleksibilnosti pri izdelavi oken! Fleksibilnost, ki vam jo lahko omogočijo samo sodobni stroji za okna.

Z Weinigovimi stroji za izdelavo oken nove generacije lahko že na obdelovalnem okenskem centru srednjega razreda izdelujete različne okenske sisteme brez menjave orodja! Za to skrbi t.i. ''splitting'' sistem orodja, ki z inteligentno porazdelitvijo orodja v povezavi s pozicioniranjem vreten v aksialni in radialni smeri omogočata veliko raznolikost profilov.

Weinig vam nudi tudi potreben Know-How. Proizvodni program sega od solo okenskega kotnega centra Unicontrol 6, preko Unicontrola 12 do polnoavtomatske UC-Matic okenske linije z integriranim vrtanjem vseh potrebnih izvrtin – elementov z linije kasneje ni potrebno več obdelovati. Za vsako velikost proizvodnje ponujamo ustrezne centre s primerno strojno opremo!

Z novo generacijo CNC centra Conturex II pa je vaša proizvodnja popolnoma opremljena za prihodnost. Naknadno lahko vedno dodajate nove okenske sisteme, saj je potrebno le kupiti novo orodje in nov profil vnesti v krmilnik. Ravno tako niste omejeni pri kotni povezavi - naj bo čep-zareza, mozničena ali vijačena vez - CNC center Conturex zmore vse. Poleg tega vam naredi Conturex kompletno obdelavo okenskih elementov - z vsemi izvrtinami!

Za vrtanje izvrtin in narez okenskih letvic lahko najdete ustrezno rešitev v strojih podjetja Stegherr, za končno montažo oken pa ponujamo opremo podjetja Federhenn.

 
 • CNC center za izdelavo oken

  CNC center vam daje izjemno fleksibilnost pri proizvodnji lesenih oken, saj lahko izdelujete katerikoli okenski sistem in katerokoli kotno povezavo. Poleg tega okenske elemente že kompletno obdelate – naredite čelno obdelavo, vzdolžno obdelavo notranje in zunanje strani, vrtalna in rezkalna dela…
  Več »
   
   
 • Kotni okenski centri Unicontrol

  Kotni okenski centri Weinig vam omogočajo izdelavo oken po naročilu. Program se razteza od vstopnega modela Unicontrol 6 pa vse do popolnoma avtomatske UC-Matic linije, ki ima integrirano tudi vrtanje vseh potrebnih izvrtin.
  Več »
   
   
 • Powerwin serija

  Gospodarna proizvodnja je bila zaznamovana z visoko dnevno kapaciteto, ki pa je bila doslej lahko dosežena le z velikimi investicijami. Weinigov PowerWin sistem pa omogoča učinkovito proizvodnjo oken tudi v majhnih in srednje velikih obratih.
  Več »
   
   
 • CNC stroji za vrtanje izvrtin

  CNC stroji podjetja Stegherr lahko precizno naredijo vse izvrtine in rezkanja, ki pridejo v poštev pri proizvodnji okenskih elementov.
  Več »
   
   
 • NC narez okenskih letev

  Z NC krmiljenimi stroji podjetja Stegherr lahko po programu razrezujete katerekoli okenske letve – steklitvene letve, odkapnike ali ostale podobne profile iz lesa, aluminija ali PVC-ja, in sicer tudi pod koti med -/+45°. Stroj je možno nadgraditi z dodatnimi vrtalnimi, žagalnimi in rezkalnimi agregati, agregatom za štanco...
  Več »
   
   
 • Oprema za okovanje in steklenje

  Različni centri za okovanje, kontrolne stiskalnice in steklitvene postaje podjetja Federhenn omogoča racionalno končno montažo oken.
  Več »
   
   
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.