Informacije

Intercet d.o.o.
Poslovna cona A 24
4208 Šenčur

Tel: 04 2711 550
Fax: 04 2711 551
Email: info@intercet.si

Stopite v stik z nami preko kontaktnega obrazca.

 
 
 

Rezervni deli

Za vse stroje iz našega prodajnega programa dobavljamo tudi rezervne dele, potrošne materiale in obdelovalna orodja.

 
 
 

Prospekt

Če želite prospekte naših strojev, izpolnite obrazec na tej povezavi.

 
 
 

Obisk pri nas

Obisk pri nas

Vsi stroji v našem razstavnem prostoru so priključeni in prepravljeni na delovanje. Naredimo lahko tudi teste z vašimi obdelovanci.

Več >>

 
 
 

Iskalnik po produktih

 
 
 

Tračne žage

Tračne žage

Tračne žage Weinig so razred zase v konstrukciji in obdelavi. Z robustno in masivno izvedbo omogočajo hitrosti pomikov tudi do 120 m/min. Komfortna nastavitev napetosti žaginega traku, ki je opravljena v izjemno kratkem času, skrbi za izjemno natančnost rezanja. Enostavna in natančna nastavitev mere odreza pa zagotavlja visoko produktivnost. Poleg tega dobite zagotovljeno varnost pri delu po najstrožjih kvalitetnih normah, enostavno posluževanje  in seveda vrhunski servis vodilnega proizvajalca na svetu.

Kakšne so vaše zahteve? Izbira je vaša. Na razpolago vam je proizvodni program, ki je popolnoma orientiran na potrebe kupcev. Od vstopnega modela tračnih žag BKS, preko visoko zmogljive BKL do najbolj zmogljive BKW tračne žage. Naj bo v enojni (single) ali dvojni (twin) izvedbi za dvojni rez.

Koristne dodatne opcije, kot so npr. poševni rez, avtomatska nastavitev za sredinski rez ipd. omogočajo uporabo naših tračnih žag v praktično katerikoli proizvodnji.

 
Razvrsti produkte po:
 
 • Tračna žaga Weinig BKS

  Tračna žaga Weinig BKS je fleksbilna žaga za vse predelovalce lesa z visokimi zahtevami glede razreza in vzdržljivosti stroja. Robustna in masivna konstrukcija omogočata zanesljiv razrez. Veliko višino rezanja omogoča stabilno vodenje žaginega traka, veliko natančnost razreza in dolgo življenjsko dobo pa širok žagin trak.

  Več o produktu »
   
   
 • Tračna žaga Weinig BKL

  Tračna žaga BKL je robusna žaga v enojni (Single) ali dvojni (Twin) izvedbi. Hitrost pomika do 60 m/min.
  Vstopni model pri cepilnih tračnih žagah visoke zmogljivosti. Veliko opreme je zajeto že v standardni izvedbi - npr. krmiljenje za poševen razrez do 45°, avtomatsko nastavitev za sredinski rez, oprema za serijski razrez...

  Več o produktu »
   
   
 • Tračna žaga Weinig BKW

  Tračna žaga BKW je visokozmogljiva žaga v enojni (Single) ali dvojni (Twin) izvedbi. Hitrost pomika do 120 m/min.
  Za velike dimenzije pri visokih hitrostih. Veliko opreme je zajeto že v standardni izvedbi - npr. SPS krmiljenje za nastavitev mer pri serijskem razrezu. Nastavitev sredinskega reza s pritiskom na gumb.

  Več o produktu »
   
   
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.