Informacije

Intercet d.o.o.
Poslovna cona A 24
4208 Šenčur

Tel: 04 2711 550
Fax: 04 2711 551
Email: info@intercet.si

Stopite v stik z nami preko kontaktnega obrazca.

 
 
 

Rezervni deli

Za vse stroje iz našega prodajnega programa dobavljamo tudi rezervne dele, potrošne materiale in obdelovalna orodja.

 
 
 

Prospekt

Če želite prospekte naših strojev, izpolnite obrazec na tej povezavi.

 
 
 

Obisk pri nas

Obisk pri nas

Vsi stroji v našem razstavnem prostoru so priključeni in prepravljeni na delovanje. Naredimo lahko tudi teste z vašimi obdelovanci.

Več >>

 
 
 

Iskalnik po produktih

 
 
 

Večlistne krožne žage

Večlistne krožne žage

Večlistne krožne žage igrajo ključno vlogo pri predelavi masivnega lesa, saj pomeni optimiranje pri razrezu zmanjševanje stroškov. Pri proizvodnji letev, razrezu za proizvodnjo masivnih plošč ali pri samem optimiranju razreza – večlistna krožna žaga ProfiRip je sinonim za najvišjo produktivnost pri odličnem izkoristku lesa.

Absoluten komfort pri posluževanju, najkrajši časi nastavljanja, najboljša rentabilnost. Kot večlistna krožna žaga za optimiranje razreza ali čisto navadna krožna žaga s fiksnimi listi. Variabilna možnost uporabe je idealna za vse obrate – od proizvodnje notranje opreme, pohištva, proizvodnje masivnih plošč ali samih decimirnic.

 
Razvrsti produkte po:
 
 • Večlistna krožna žaga Weinig UniRip 310

  Večlistna krožna žaga UniRip predstavlja vstopni model Weinigovih strojev za širinski razrez in je namenjena manjšim in srednje velikim obrtnikom. S prepustno širino 650 mm, maksimalnim razmakom med žaginimi listi 310 mm in višino žaganja 110 mm zagotavlja visoko učinkovitost za vsem dosegljivo ceno.

  Več o produktu »
   
   
 • Večlistna krožna žaga Weinig VarioRip 310

  Večlistna krožna žaga VarioRip 310 predstavlja vstop na področje optimiranja širinskega razreza. Kot pravi center za optimirani širinski razrez ima lahko do 2 pomična lista, ki ju v tem primeru krmili program RipAssist. Le-ta izračuna najoptimalnejši razpored razreza (z maksimalnim izkoristkom razreza) glede na širine, ki jih imate vpisane v krojni listi. Maksimalna višina rezanja je 110 mm, hitrostjo pomika do 35 m/min.

  Več o produktu »
   
   
 • Večlistna krožna žaga Weinig ProfiRip KR340 / KR340 M

  V standardni izvedbi dobro opremljena industrijska večlistna krožna žaga, z mnogimi inteligentnimi opcijami. Robustna konstrukcija in masiven pritisni sistem dajeta večlistni krožni žagi osnovo za najboljše možno vodenje desk in s tem najboljše rezultate žaganja. Z uporabo specialnih žaginih listov pri razrezu dobimo letve, ki jih lahko takoj zlepimo. Neverjetno zmogljive krožne žage omogočajo obdelavo izredno težkih materialov. Tudi tolerance v debelini vhodnega materiala ne predstavljajo problema.

  Več o produktu »
   
   
 • Večlistna krožna žaga Weinig ProfiRip KR450 / KR610 M

  Večlistni krožni žagi ProfiRip KR450 in KR 610 predstavljata največjo zmogljivost z inteligentno tehnologijo. Dva močna paketa za največje zahteve v moderni proizvodnji. Idealni večlistni krožni žagi za uporabo v področju žaganja desk do 140 mm debeline. Širina rezanja v enem prehodu znaša 450 mm oz. 610 mm širine, prepustna širina deske lahko tudi do 1000 mm. Z do 6 pomičnimi listi zagotavljajo te večlistne krožne žage največjo fleksibilnost in izkoristek, s hitrostjo pomika do 80 m/min pa največjo zmogljivost in produktivnost.

  Več o produktu »
   
   
 • Dvoosovinska večlistna krožna žaga Weinig ProfiRip KRD 310

  Dvoosovinska večlistna krožna žaga KRD je idealna za razžagovanje obdelovancev do višine 180 mm. Prepriča vas z natančnostjo razreza in izvrstnim vlekom obdelovancev skozi stroj.

  Več o produktu »
   
   
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.