Dobavitelji

Weinig: vrhunski nemški lesnoobdelovalni stroji s 100-letno tradicijo. Vodilno podjetje na področju izdelave strojev za obdelavo masivnega lesa, ki s svojimi inovativnimi rešitvami nenehno skrbi za razvoj lesnopredelovalne industrije.

Preberi več

Energy Save System ponuja rešitve za varčevanje z energijo in rešitve za rudarjenje podatkov in digitalizacijo proizvodnih procesov za vse panoge.

Preberi več

Stegherr je nemški proizvajalec strojev za obdelavo lesa, ki racionalizirajo serijsko proizvodnjo ali proizvodnjo oken in vrat po naročilu.

Preberi več

AFS Federhenn Maschinen GmbH je nemški proizvajalec strojev in že skoraj 40 let kompetenten in zanesljiv dobavitelj visokokakovostnih linij za racionalno proizvodnjo oken. Sčasoma se je proizvodni program kontinuirano širil in perfekcioniral.

Preberi več

Nemško podjetje Hans Weber Maschinenfabrik GmbH je bilo ustanovljeno leta 1928 in se že več kot 80 let ukvarja s proizvodnjo kontaktnih brusilk.

Preberi več

Podjetje Friulmac se je v zadnjih letih z najnovejšimi rešitvami razvilo v proizvajalca strojev za srednje in velike obrate.

Preberi več

Češko podjetje Houfek je že vrsto let priznan proizvajalec lesnoobdelovalnih strojev v Evropi.

Preberi več

Podjetje Quickwood ima dolgo tradicijo izdelave strojev in opreme za ščetkanje, strukturiranje in poliranje lesenih površin.

Preberi več

Graule je nemški proizvajalec strojev, najbolj poznan po visokokakovostnih poteznih žagah za razrez lesa, aluminija ali umetnih materialov.

Preberi več

Nemško podjetje Fischertech je specialist za integracijske rešitve z industrijskimi roboti.

Preberi več

Nemško podjetje Aero-lift je proizvajalec vakuumskih dvigal in prijemal, ki olajšajo mnoga težka dela pri dviganju, premikanju, nihanju ali obračanju različnih obdelovancev.

Preberi več