Reference

Decimirnice - linije za širinsko in dolžinsko krojenje lesa/razrez elementov, ki imajo različne stopnje mehaniziranosti in kapacitete razreza. Preverite nekatere izmed obratov, ki so opremljeni z našimi rešitvami za optimalen izkoristek pri razrezu lesa.

Preberi več

Proizvodnja masivnih plošč terja natančnost in vrhunsko kvaliteto vseh delovnih korakov. V nasprotnem primeru se pojavljajo velike potrebne nadmere, s tem pa slab izkoristek pri proizvodnji plošč.

Preberi več

Pri proizvodnji talnih oblog (masivnega parketa, kmečkega poda ipd.) je je potrebna popolna paralelnost elementov, saj le tako lahko dosežemo kvaliteten končni produkt, ki bo zadovoljil še najbolj zahtevne kupce. Za proizvodnjo stropnih oblog oz. opaža, pa je ključna ekonomična proizvodnja.

Preberi več

V našem prodajnem programu imamo ogromno rešitev za proizvodnjo tako masivnega kot ploskovnega pohištva - od samega razreza desk ali plošč, pa vse do skobljanja, profiliranja, rezkanja, vrtanja, brušenja in lakiranja ipd.

Preberi več

Proizvodnja lesenih oken in vrat - sodobne proizvodnje s CNC centri za kompletno obdelavo okenskih oz. vratnih elementov in skobeljnimi stroji, prilagojenimi za izdelavo okenskih letvic in skobljanje lepljencev za okna.

Preberi več

Z implementacijo pametnih rešitev za optimizacijo delovanja odsesovalnih naprav lahko izboljšate odsesovanje na vaših strojih, povečate varnost in prihranite ogromno denarja na stroških elektrike. Poleg tega je strojna oprema primerna tudi za industrijo 4.0, kar vam omogoča hkratno spremljanje vaše proizvodnje v realnem času.

Preberi več

Vakuumska dvigala lahko izboljšajo proizvodne tokove in procese pri pošilijanju, skladiščenju ali na gradbišču. Ne glede na to, ali gre za dviganje pločevine, lesa, stekla, kartonskih škatl, sodov ali drugega transportnega blaga.

Preberi več

Vsaka površinska obdelava se seveda začne z dobro kontaktno brusilko.

Preberi več

V tem sklopu smo združili stroje oz. področja uporabe, ki niso najbolj običajne.

Preberi več