Dobavitelj Aero-lift

Inovativna vakuumska tehnika, ki se prilega vsaki površini


Koncept vakuumske tehnike je uporaben skoraj v vseh industrijah, zato zahteva veliko mero inovativnosti, zanesljivosti in prilagodljivost. AERO-LIFT Vakuumtechnik GmbH je vodilni proizvajalec transportnih in manipulativnih rešitev z vakuumsko tehniko. Podjetje z dvajsetletno tradicijo lastnega razvoja ima proizvodno lokacijo v Geislingen-Binsdorfu na jugozahodu Nemčije.


Zdravstvena preventiva: ergonomija na delovnem mestu

Zakaj vakuumska tehnika? Uporaba vakuumskih prijemal pomeni dvig produktivnost in merljivo povečanje dodane vrednosti. Prav tako so ključne lastnosti njihovih rešitev zanesljivost, učinkovitost in prilagodljivost samih sistemov. Ob tem so v celoti izpolnjene ključne zahteve ergonomije delovnega mesta za zdravje in motivacijo zaposlenih. Uporaba vakuumskih pripomočkov za dvigovanje namreč pomeni, da lahko zaposleni tovore dviguje trajno in brez bolečin ali večjega napora. Poleg tega se izboljša potek dela, saj je vakuum prijazen do različnih materialov, kar izjemno zmanjša možnost nastanka poškodbe na materialu pri prenašanju.

Kakovost in lastna proizvodnja

Najboljša kakovost je vtkana v DNK podjetja Aero-Lift. Zato so pri izbiri dobaviteljev izredno pozorni na kakovost, celoten postopek izdelave vakuumskega prijemala pa opravijo znotraj podjetja. Ničesar ne prepuščajo naključju, njihovo vodenje kakovosti pa je brezhibno.

Vakuumska tehnika, ki se prilagodi vsaki površini 

Proizvodnji program vakuumskih prijemal je prilagojen za različne panoge, predvsem pa se rešitve vakuumskih prijemal uporabljajo na področju obdelave lesa, izdelave oken, gradbeništvu in izdelavi in obdelavi pločevine. V ponudbi Interceta nudimo:

Zanesljivost in usmerjenost k strankam

Pri razvoju rešitev za transport in logistiko zasledujejo dva najpomembnejša cilja svojih strank. Prvi je povečanje učinkovitost v proizvodnji, transportu ali na montažnem mestu, kar se kaže v prihranku virov in optimizaciji stroškov. Drugi je zagotavljanje dolgoročnega zdravja zaposlenih skozi oblikovanje ergonomskega delovnega mesta. Poseben pomen dajejo združevanju inovativnih tehnologij ustvarjanju natačnih sistemskih rešitev, ki ustrezajo potrebam posamezne stranke.

Dodatna varnost

Vse vakuumske dvižne naprave so zasnovane in izdelane v skladu z veljavnimi varnostnimi standardi (EN 13155 in ASME B30) ter dokumenitrano preizkušene v skladu z veljavnimi predpisi o preprečevanju nesreč BGR 500 ter direktivo o strojih 2006/42/ES, Dodatek II A. Za dodatno varnost sistemov pa skrbijo še dvokrožni sistemi, nadzor sesalnega kroga in digitalni vakuumski senzorji.

Servis na dosegu roke – skozi celoten življenjski cikel

Strokovnjaki iz podjetja Aero-lift so prisotni v več kot 30 državah po vsem svetu. Del mednarodne mreže strokovnjakov je tudi ekipa Interceta, ki tesno sodeluje z Aero-Liftovo ekipo. Naši sodelavci so usposobljeni za servisno in svetovalno podporo strankam skozi celoten življenjski cikel vakuumskih prijemal. To obsega hiter in kakovosten servis, zagotavljanje hitre dobave originalnih nadomestnih delov ter pomoč pri usosabljanju zaposlenih pri uporabi.


Povezane novice

Dobavitelj Weinig

Dobavitelj Weinig

Dobavitelj Energy Save System

Dobavitelj Energy Save System

Dobavitelj SHM Stegherr

Dobavitelj SHM Stegherr

Friulmac

Friulmac

Nazaj na seznam