Dobavitelj SHM Stegherr

Izven serijski sistemi po vaših merah za visoko dodano vrednost


SHM-Stegherr je nemški proizvajalec lesnoobdelovalnih strojev z dolgoletno tradicijo, izkušnjami in strokovnim znanjem. Specializirani so za posebne, izven serijske rešitve. 80 odstotkov svojih strojev izvozijo v tujino. Njihov moto je: našim kupcem ne prodajamo strojev, temveč jim ponujamo rešitev. Celosten paket, ki ga sestavljajo stroj, programska oprema, avtomatizacija in servis je torej zares sistem z dodano vrednostjo.

Pol stoletja tehnološkega razvoja

Stroje za obrt in industrijo proizvajajo že od šestdesetih let in nenehno stremijo k razvoju. Enako dolgo intenzivno gradijo odnos do partnerjev in strank. Znanje, izkušnje in posluh za kupca so temelj za vrhunske inženirske storitve in tehnološki razvoj. S strastjo do razvoja učinkovitejših rešitev za naročnika spreminjajo kupce v partnerje in ostajajo korak pred konkurenco.

Vaš stroj: 100-odstotno po vaših željah, merah in zahtevah

Stegherr se je vedno močno osredotočal na potrebe strank. Zato vsak stroj izdelajo posebej za kupca in ga natančno opremijo z agregati, vreteni, držali za orodje in vpenjalnimi sistemi, ki vam v vašo proizvodnjo prinesejo odločilne prednosti. Programsko opremo optimalno prilagodijo vašim zahtevam, nadgradnja naprav pa je možna kadarkoli. S prilagojenim konceptom avtomatizacije vsak stroj popolnoma integrirajo v vašo proizvodnjo linijo. Stroji podjetja SHM Stegherr so investicija visoke donosnosti in trajne vrednosti. Zasnovani so za ekonomično in natančno obdelavo profilov iz lesa, aluminija, MDF ali plastike.

To morate videti v živo

Vrhunske stroje je mogoče proizvajati le v dobrem okolju. Podjetje Stegherr skupaj s podjetjem Intercet, zastopnikom za slovenski in hrvaški trg vabi, da si stroje ogledate v živo. Nekatere lahko preizkusite v Intercetovem prodajno-razstavnem salonu v Šenčurju. Skupaj s podjetjem Stegherr pa se lahko dogovorimo tudi za obisk v njihovi proizvodnji na Bavarskem. Tam lahko spoznate ljudi, ki bodo vaš stroj tudi izdelali. A previdno: vaš obisk bi lahko pozitivno vplival na vašo odločitev.

Inovacije kot način dela in poslovanja

Ustanovitelj podjetja Stegherr je bil mizarski mojster, prodajalec strojev in izumitelj. S svojo ekipo je razvil tisto, po čemer so kupci povpraševali, ni pa še bilo na voljo. Tako je nastal prvi stroj Stegherr: "robna lepilka" v proizvodnji vrat. Inovacije so se tudi kasneje vedno znova rojevale iz povpraševanj po različnih rešitvah v proizvodnji ter skozi potrebe po optimizaciji poslovnih procesov. To se nadaljuje do danes. Inovacije so njihova vsakodnevna dejavnost na poti do tehnološke dovršenosti.

Kakovost, trajnost in dodana vrednost za kupca

Stroji Stegherr so znani po svoji kakovosti, natančnosti in vzdržljivosti. Mnogi od njih so po 30 ali 40 letih še vedno v uporabi. Za to obstaja nekaj dobrih razlogov. V skladu z motom "Kakovost lahko zagotavlja samo tisti, ki jo drži v roki" vse sestavne dele vedno proizvajajo sami. Sem spadajo vse komponente stroja, pnevmatika, ogrodje, barvanje, celoten električni sistem, vključno s konstrukcijo krmilne omare in programiranjem krmilne programske opreme. To je razlog, da so stroji iz hiše Stegherr kakovostna investicija z izjemno življenjsko dobo. Hkrati lastna proizvodnja omogoča, da so v proizvodnem procesu izjemno prilagodljivi in lahko takoj reagirajo na želje in zahteve svojih strank.

Izdelamo, nastavimo, prilagodimo

Strokovnjaki podjetij Stegherr in Intercet tesno sodelujejo pri izdelavi in zagonu stroja za vsakega kupca. Tako v najkrajšem možnem času začnete s polno proizvodnjo.

Intuitivno upravljanje in enostaven nadzor

Delovanje strojev je zelo preprosto, navodila za uporabo so intuitivna in jasna. Nadzor lahko izvedete ročno ali preko mreže oz. zaslona na dotik – odvisno od stopnje opremljenosti, ki jo izberete. Oddaljen dostop prek orodja za oddaljeno upravljanje je idealen za hitro podporo. Intercetovi serviserji pa so vedno na voljo za servis in nasvet.

Zakaj SHM Stegherr?

  • Desetletja izkušenj z razvojem in optimizacijo strojev za obdelavo in razrez različnih profilov kot tudi proizvodnjo okenskih prečk.
  • Visoka dodana vrednost zaradi popolne prilagodljivosti in izjemne življenjske dobe.
  • Rešitve za vsak delovni proces.
  • Dosledna usmerjenost k strankam.
  • Najsodobnejša CNC tehnologija.
  • Ustrezen sistem vpenjanja za vsako stranko, tudi za kompleksne ali občutljive obdelovance.

Preciznost in učinkovitost

S stroji SHM Stegherr lahko profile iz lesa, aluminija, MDF-ja in plastike žagamo pod natančnim kotom v eni ali dveh ravninah in po potrebi dodatno obdelamo. Z dodatnimi enotami za postopke vrtanja, prebijanja, rezkanja in tiskanja pa se lahko pokrije celoten proizvodni cikel. To je obdelava profilov na najvišji ravni.

Stroji za izdelavo profilov s čela izpod rok strokovnjakov z vsega sveta

Že več kot 40 let v podjetju SHM Stegherr za svoje stranke izdelujejo in razvijajo stroje za rezkanje profilov s čela. Ohranjajo in krepijo vlogo vodilnega ponudnika na trgu teh strojev. Glavne prednosti? Rezkanje 100% brez iztrganin, štirje delovni koraki ob enem vpenjanju obdelovanca in popolna oblika čelnega profila, ki očara uporabnike. Zaključek: Če je izdelava čelnega profila vaš izziv, je čas za Stegherr.

Celostna obdelava izvrtin na okenskih in vratnih elementov

Obdelovalni centri so sodobni in zmogljivi CNC stroji za varčno izdelavo izvrtin na oknih in vratih. Vse proizvodne procese, kot so rezkanje, žaganje, vrtanje, lepljenje in zabijanje moznikov, je mogoče izvesti natančno in učinkovito, tudi izvrtine in rezkanja za okovje in tečaje. Vse enote lahko uredite individualno glede na vaše zahteve. Možne so tudi posebne aplikacije.

Za posebne zahteve

Stegherr razvija posebne stroje za vsako, še tako zapleteno nalogo – najbolj prisotni so pri proizvodnji vrat in oken ter povezanimi proizvodnimi področji. Stroji so individualno zasnovani, izdelani in opremljeni v skladu z željami in procesnimi zahtevami strank. Ponujajo visoko zmogljive stroje za izdelavo notranjega pohištva, vrtnega pohištva, okvirjev za slike in druge namene. Kot vsi stroji Stegherr tudi ti navdušujejo s kakovostjo, natančnostjo in vzdržljivostjo.

Popolna avtomatizacija izdelave utorov

Stegherrjevi rezkalni stroji za izdelavo utorov so visoko zmogljivi in tako rekoč narejeni za večnost. Stroji za izdelavo utorov so primerni za velike masivne obdelovance, ki jih je mogoče odrezati na dolžino in povsem natančno na njih izrezkati utore. Obdelava je programsko krmiljena, podajanjem v stroj pa samodejno. Seveda so možne različne stopnje avtomatizacije na vhodu in izhodu iz stroja. Tipično področje uporabe je v proizvodnji oken in pohištva, proizvodnji avtodomov in mobilnih hišk, ter proizvodnji vrtnih garnitur.

Dobrodošli v Stegherrjevi družini najboljših

Stegherr kakovost vas čaka pri Intercetu. Strokovnjaki obeh podjetij tesno sodelujejo tako na področju razvoja, nadgradnje kot kakovostnega in dostopnega servisa skozi celoten življenjski cikel stroja. Pokličite nas za sestanek, kjer bomo dogovorili rešitev, razvito prav za izzive vaše proizvodnje. Toplo dobrodošli tudi v našem prodajno-razstavnem salonu v Šenčurju.

Najboljše od Stegherrja:


Iz naše ponudbe:

Stroj za izdelavo utorov Stegherr NF
Stroj za izdelavo utorov Stegherr NF

Stroj za izdelavo utorov Stegherr NF je poseben rezkalni stroj za obdelavo lesa do skupne širine 400 mm. Tipična področja uporabe so proizvodnja mobilnih hiš in avtodomov, proizvodnja lesenega vrtnega pohištva in garnitur, proizvodnja oken in pohištva, ipd.

Stroj za NC narez letev Stegherr GLS
Stroj za NC narez letev Stegherr GLS

GLS je CNC obdelovalni center za natančno rezanje po dolžini in obdelavo profilov - ročno, polavtomatsko ali popolnoma avtomatsko. Omogoča ekonomično izdelavo visokokakovostnih profilov okvirjev za slike, filigranske profile in profile, ki se težko vpnejo, steklitvene letvice, letvice za vrata, odkapnike za dež itd.  Obdelovanci so lahko iz lesa, aluminija, MDF ali plastike.

Stegherr FD-E2
Stegherr FD-E2

CNC stroj podjetja Stegherr lahko precizno naredi vse izvrtine in rezkanja, ki pridejo v poštev pri proizvodnji okenskih elementov.

Žaga za razrez profilov Stegherr KSS
Žaga za razrez profilov Stegherr KSS

Žaga KSS je programsko vodena zarezna žaga za natančno in zmogljivo rezanje profilov iz lesa, aluminija, MDF ali plastike-z definiranim V-izrezom v enem samem postopku.

Stroj za NC narez letev Stegherr GLS-2
Stroj za NC narez letev Stegherr GLS-2

GLS-2 je visoko učinkovit in zmogljiv vsestranski obdelovalni center s CNC krmiljenjem za žaganje, prebijanje, vrtanje, rezkanje in tiskanje profilnih letev - polavtomatsko ali povsem avtomatsko.

Povezane novice

Houfek

Houfek

Quickwood

Quickwood

Skupaj s kupci in dobavitelji široko odprli vrata rešitvam

Skupaj s kupci in dobavitelji široko odprli vrata rešitvam

Graule

Graule

Friulmac

Friulmac

Dobavitelj Weinig

Dobavitelj Weinig

Dobavitelj Energy Save System

Dobavitelj Energy Save System

Nazaj na seznam