Weinig CombiPact Weinig

Weinig CombiPact

Ključne prednosti stroja

Fleksibilna linija za horizontalni ali vertikalni spoj, ki omogoča izredno visoke hitrosti spajanja in s tem primerna za  vse, ki potrebujejo visoke kapacitete spajanja.

  • Izjemno velike kapacitete, visoke hitrosti
  • Kompaktna in stabilna linija
  • Uporaba skoraj vseh vrst lepil
  • Izjemni rezultati

Kratek opis

Stroj za dolžinsko spajanje Weinig CombiPact je visoko zmogljiva fleksibilna linija tako za vertikalni kot horizontalni spoj. S tem univerzalnim strojem za dolžinsko spajanje lesa zadostite vsem potrebam - hitro in z največjo kvaliteto. Vseeno je, kakšen spoj potrebujete, vse je mogoče!

Izstopajoča značilnost stroja za dolžinsko spajanje CombiPact sta dve rezkalni enoti. Ta način z dvema nasproti ležečima rezkalnima enotama je bil razvit za izjemno velike kapacitete in visoke hitrosti. Povezava obeh rezkalnih enot preko osnovnega ogrodja pa naredi linijo zelo kompaktno in stabilno. S tem se izognemo vibracijam in dobimo izjemne dobre rezultate.

Vertikalni spoj

Vertikalni spoj

Vertikalno spajanje je najpogosteje uporabljano spajanje po vsem svetu.  Paketne linije za dolžinsko spajanje predstavljajo največjo dodano vrednost.

Vertikalni spoj se uporablja predvsem za spajanje konstrukcijskega lesa in okenskih lepljencev.

Horizontalni spoj z Weinigovo CombiPact linijo

Horizontalno spajanje je drugo najpogostejše spajanje elementov, tako pri enostavnih kot avtomatskih linijah. Največkrat se uporablja v proizvodnji pohištvenih plošč ali ploščah za izdelavo kuhinjskih miz, kjer se spoj ne sme videti.