Weinig ProfiPress L II Weinig

Weinig ProfiPress L II

Ključne prednosti stroja

Stiskalnice za širinsko lepljenje Weinig ProfiPress L II

  • Kompaktna stiskalnica za širinsko lepljenje za manjše in srednje obrate ter industrijo
  • Visoke dnevne kapacitete 
  • Visoka produktivnost
  • Enostavno upravljanje in fleksibilnost 
  • Na voljo opcijske rešitve mehanizacije in avtomatizacije 
  • Najvišja kakovost lepljenja in končnih produktov

Kratek opis

Stiskalnica za širinsko lepljenje masivnih plošč ProfiPress L II je idealen stroj za proizvajalce visoko kakovostnih masivnih plošč. Je edinstven pri povezavi velike fleksibilnosti in produktivnosti pri istočasni izstopajoči kvaliteti končnih produktov. Tudi pri delu po naročilu so možne visoke dnevne kapacitete. S stiskalnico ProfiPress L II lahko tudi manjši in srednje veliki obrati širinsko spajajo gospodarno in trgu primerno.

Ekstremno kratki časi prestavljanja, kratki časi stiskanja in najhitrejše utrjevanje lepila skrbijo za visok učinek stiskalnice. Natančni, trdno zaprti spoji in površina skoraj brez vertikalnega zamika med posamičnimi lamelami so znaki Weinig kvalitete.

Visoke dnevne kapacitete v primerjavi z ročnim lepljenjem

Visoke dnevne kapacitete v primerjavi z ročnim lepljenjem

Kratki časi stiskanja do 1 minute in možnosti dodatne opreme – npr. avtomatski nanos lepila, vodijo k večkratnemu povečanju dnevne kapacitete v primerjavi z ročnim lepljenjem.

Enostavno upravljanje in fleksibilnost

Enostavno upravljanje in fleksibilnost

Ekstremno kratki časi nastavljanja, kratki časi stiskanja in hitro utrjevanje lepila. Komfortno in enostavno upravljanje preko krmilnika z zaslonom na dotik.

Rešitve z mehaniziranjem in avtomatiziranjem

Rešitve z mehaniziranjem in avtomatiziranjem

Rešitve z mehaniziranjem kot sta npr. avtomatski nanos lepila in avtomatski uvlek v prešo, pomenijo prihranek na času in kapaciteti.

Podaljšanje vhodne mize

Podaljšanje vhodne mize

Za proizvodnjo plošč, daljših od 2500 mm, je na voljo opcija podaljšanja vhodne mize. S to opcijo lahko proizvajamo plošče do dolžine 5000 mm.

Polavtomatski nanos lepila

Polavtomatski nanos lepila

Z nožnim pedalom aktiviramo avtomatski uvlek lamel. S preciznim nanosom prihranimo do 50% lepila in skrajšamo čas oblepljenja v primerjavi z ročnim nanosom lepila.

Ročni nanos lepila

Ročni nanos lepila

Gnani vhodni valji sinhronizirani z lamelnim izhodnim transporterjem. Na zahtevo s pritisnim valjem z zgornje strani za boljši nanos lepila.