Stroj za izdelavo utorov Stegherr NF Stegherr

Stroj za izdelavo utorov in odrez na dolžino Stegherr NF

Stroj je lahko opremljen z eno rezkalno enoto (spodaj) ali dvema rezkalnima enotama (zgoraj in spodaj). Zmogljivi rezkalni motorji poudarjajo robustno zasnovo, ki je primerna za vse vrste obdelovancev. Obdelovanci se lahko razrežejo na dolžino in natančno rezkajo utore od zgoraj in spodaj.

Intuitivno delovanje: Programiranje poteka na najpreprostejši možni način z uporabo zaslona na dotik z grafičnim uporabniškim vmesnikom. Upravljanje je uporabniku prijazno in intuitivno zahvaljujoč simbolom. Shranite lahko več kot 500 posameznih programov.

Stegherr stroji za izdelavo utorov so primerni tudi za velike, masivne obdelovance. Naši rezkalni stroji navdušujejo s svojo zmogljivostjo, robustnostjo in dolgo življenjsko dobo. Uporabljajo se lahko za zelo različna področja in so na voljo z različnimi jakostmi motorjev. Tipična področja uporabe so proizvodnja avtodomov in mobilnih hiš, proizvodnja vrtnega pohištva, proizvodnja oken in notranjega pohištva.

Utori z zgornje ali spodnje strani

Utori z zgornje ali spodnje strani

Stroj je lahko opremljen z eno rezkalno enoto (spodaj) ali dvema rezkalnima enotama (zgoraj in spodaj).

Odrez na dolžino

Odrez na dolžino

Z žago se obdelovanec odreže na dolžino, dodatno pa rezkalni agregati lahko naredijo utore z zgornje ali spodnje strani.

Poševni utori

Poševni utori

Kot posebna izvedba je možna tudi nihajna rezkalna enota s spodnje strani.

Intuitivno upravljanje

Intuitivno upravljanje

Programiranje poteka na najpreprostejši možni način z uporabo zaslona na dotik z grafičnim uporabniškim vmesnikom. Zahvaljujoč simbolom je delovanje uporabniku naravnano in intuitivno. Shranite lahko več kot 500 posameznih programov. Možnost programske opreme za PC omogoča tudi pripravo krojnih list v pisarni in online prenos na stroj preko računalniške mreže.


Vrtno pohištvo in garniture

Vrtno pohištvo in garniture

Proizvodnja mobilnih hišk in avtodomov

Proizvodnja mobilnih hišk in avtodomov

Proizvodnja pohištva

Proizvodnja pohištva

Drugo

Drugo

Stroj za izdelavo utorov in odrez na dolžino Stegherr NF:


Stroj za izdelavo utorov in odrez na dolžino Stegherr NF v specialni izvedbi: