Vakuumska prijemala za druge industrije Aero-lift

Vakuumska prijemala za druge industrije Aero-lift

Avtomobilska industrija

Ponujamo rešitve za manipulacijo z bočnimi in strešnimi elementi avtomobilov tako v proizvodnji kot v končni montaži. Elemente je mogoče prenašati ali obračati in precizno nameščati. S prilagajanjem sesalnih enot se mogoči manipulacijo elementov nepravilnih oblik kot so posode za gorivo. V našem programu imamo rešitve za avtomobile, tovornjake, rešitve za počitniške prikolice in avtodome.

Kemična in farmacevtska industrija (ATEX in čiste sobe)

V kemični industriji in pri proizvodnji farmacevtskih izdelkov je potrebna manipulacija sodov in vreč ter zlaganje končnih izdelkov na palete. Poseben poudarek je na čistoči in higieni (ATEX in čiste sobe). Tu je pomembno, da se morajo uporabljeni sesalniki in prijemala enostavno čistiti in so narejeni iz kemično ter mehansko odpornih materialov (topila ali čistila). V mnogih primerih so tudi potrebne sistemske komponente iz nerjavečega jekla. V našem programu imamo rešitve za manipulacijo z sodi, vedri, kanistri, vrečami in kartonskimi škatlami.

Električna in elektronska industrija

Vakuumska tehnologija je v veliko pomoč pri manipulaciji  strojev v proizvodnji, kot podpora pri robotizaciji, embaliranju ter logistiki.

Rešitve za prehrambeno in kozmetično industrijo

Prehrambne in farmacevtske izdelke lahko dvigujete, premikate, vrtite, nalagate na palete in nameščate. Večina sistemov je na voljo iz nerjavečega jekla, zato so primerni tudi za uporabo v čistih prostorih. Ponujamo rešitve za nepakirano in pakirano hrano, kozmetiko, kartonske škatle s steklenicami, steklenice, pločevinke, sode, posode, vedra, kanistre ali vreče.

Rešitve in sistemi za območja z nevarnostjo eksplozij

Posebna previdnost je potrebna pri ravnanju  in manipulacijo z blagom na potencialno eksplozivnih območjih. V takšnih primerih veljajo določbe, katerih namen je zagotoviti ustrezne varnostne zahteve. Ponujamo rešitve za prenos vreč, sodov, zabojev, škatel in prenos trdnih snovi.