Intercet d.o.o.

V podjetju Intercet d.o.o. iz Slovenije že od leta 1989 nudimo rešitve za večjo produktivnost, kvaliteto in fleksibilnosti, ki omogočajo večjo poslovno uspešnost naših strank. Poleg našega znanja in izkušenj rabimo za vrhunske rešitve tudi vrhunsko opremo. Zato v našo ponudbo vključujemo blagovne znamke in izdelke dobaviteljev, ki so se v zadnjih letih/desetletjih etablirali na trgu kot sinonim vrhunske kvalitete: Weinig, Stegherr, Federhenn, Weber, Friulmac, Houfek, Quickwood, Graule, Lohmeyer, Fischertech, Aerolift … Več o naših dobaviteljih si lahko ogledate na tem linku.

Negujemo individualen pristop do reševanja problemov v proizvodnji, zato stranke z našimi stroji ne kupijo samo tehnološke opreme, temveč kompleksne rešitve. Uspešnost takega pristopa dokazujejo stranke, ki se vedno znova vračajo k nam.

Njihov rezultat je namreč večja učinkovitost, kvaliteta in prilagodljivost in s tem tudi večja poslovna uspešnost. Seveda se zavedamo, da še tako dobra oprema in rešitve niso dovolj učinkovite, če niso podprte z ustreznim šolanjem o uporabi naše opreme in hitrim ter kvalitetnim servisom. Imamo svojo servisno službo, izšolano pri dobaviteljih opreme, ki skrbi za navedeno podporo. Hitri odzivni časi in kvalitetni posegi pri težavah s strojno opremo bodo naš cilj tudi v bodoče.

Oglejte si naše REFERENCE po posameznih področjih.