Memory plus krmilnik za skobeljne stroje

Memory plus krmilnik za skobeljne stroje - vse v vidnem polju, enostavno posluževanje in komfortno delo

Memory plus krmilnik za skobeljne stroje

Weinigov Memory Plus krmilnik skrbi za hitro nastavitev stroja, ima intuitivno posluževanje in upravljanje z orodji. Shrani se lahko do 500 različnih profilov.

Pri ponovno izbiri profila iz krmilnika se na dvojnih digitalnih števcih pri vsakem vretenu pojavijo vrednosti, na katere moramo nastaviti vretena. Čas nastavljanja skobeljnega stroja se tako še skrajša.

Memory Plus krmilnik je standard pri štiristranskih skobeljnih strojih Powermat serije, pri Profimat štiristrankah pa je na voljo kot koristna dodatna opcija.


Iz naše ponudbe:

Weinig Profimat 30
Weinig Profimat 30

Stroj za skobljanje, primeren za manjše obrate. Vendar z veliko lastnostmi večjih sorodnikov v področju skobljanja in profiliranja. Hitre nastavitve stroja in odlična površina skobljanja. 

Weinig Profimat 50
Weinig Profimat 50

Vstopni model Weinig skobeljnih strojev za srednje velike obrate, s klasičnim vpenjanjem obdelovalnega orodja. Kot vsi ostali, izdelan v Nemčiji. Ugodno razmerje med zmogljivostjo in ceno.

Weinig Powermat 700
Weinig Powermat 700

Vstopni model novejše generacije strojev za skobljanje in profiliranje s PowerLock vpenjanjem orodij in najhitrejšimi nastavitvami stroja za potrebno obdelavo.

Weinig Powermat 1500
Weinig Powermat 1500

Štiristranski skobeljni stroj nove generacije, ki z modularnim načinom gradnje omogoča maksimalno prilagoditev na zahteve kupca.  Pri tem poskrbi za optimalno učinkovitost skobljanja in profiliranja in vaš popoln nadzor nad proizvodnjo.

Nazaj na seznam