Skobeljni stroji

Skobeljni stroji

Štiristranski skobeljni stroji oz. profilirni stroji so skonstruirani za vzdolžno obdelavo produktov iz masivnega lesa, MDF-a, plastike ali podobnih materialov. V enem prehodu lahko produkt poskobljamo, sprofiliramo ali razrežemo. Transport skozi skobeljni stroj poteka s pomočjo številnih pogonskih valjev.

Žage

Žage

V večjih ali manjših lesnopredelovalnih obratih je razrez lesa zagotovo ena bolj pomembnih faz in izbira prave žage igra ključno vlogo pri optimalnem izkoristku lesa in s tem povezanim večjim dobičkom.

Stroji za dolžinsko spajanje

Stroji za dolžinsko spajanje

Linije s stroji za dolžinsko spajanje se uporabljajo predvsem pri proizvodnji pohištvenih plošč ali ploščah za izdelavo kuhinjskih miz ter proizvodnji okenskih lepljencev.

Stroji za izdelavo oken

Stroji za izdelavo oken

Želite svojim kupcem ponuditi različne okenske sisteme različnih debelin, spomeniško varstvo, les/alu, …? Potem potrebujete veliko fleksibilnost, ki vam jo lahko omogočijo samo najsodobnejši stroji za izdelavo oken. Weinig vam pri tem nudi številne rešitve in potreben Know-How.

Ostalo

Ostalo

Naš širok prodajni program vključuje tudi vrsto ostalih rešitev in strojev za obdelavo lesa, vse od lepljenja, brušenja, profiliranja, ščetkanja in strukturiranja ter strojev za poliranje, lakiranje in visoki sijaj. Med drugim pa najdete tudi skenerje, obdelovalno ter vakuumsko orodje in industrijske robote – praktično vse, kar potrebujete v katerikoli fazi obdelave lesa znotraj vaše proizvodnje.

Rezervni deli

Rezervni deli

Za vse lesnoobdelovalne stroje v našem prodajnem programu nudimo tudi dobavo rezervnih delov, potrošnih materialov in obdelovalnih orodij.