Prodajni program

Stroji za obdelavo lesa vrhunske kakovosti so že od ustanovitve podjetja Intercet d.o.o. osnova našega delovanja. Zavedamo se, da je za vrhunske rezultate potrebna tudi vrhunska oprema, zato sodelujemo le s podjetji, ki so vodilni vsak na svojem področju obdelave lesa in lesnih materialov.

Seveda pa so vrhunski stroji za obdelavo lesa le del našega delovanja – do reševanja problemov v različnih proizvodnjah pristopimo celostno in našim strankam ponudimo rešitve, ki omogočajo večjo učinkovitost, kakovost in prilagodljivost, s tem pa tudi večjo konkurenčnost in poslovno uspešnost.

Za stroje za obdelavo lesa iz našega prodajnega programa zagotavljamo tudi šolanje uporabnikov za delo s stroji in hiter ter kvaliteten servis in vzdrževanje. Imamo lastno servisno službo, izšolano pri proizvajalcih strojne opreme, ki skrbi za navedeno podporo in kvalitetne servisne posege. Stremimo k hitrem odzivnem času, saj se zavedamo, da je v proizvodnji pomemben vsak trenutek nedelovanja stroja.


Skobeljni stroji

Skobeljni stroji

Skobeljni stroj predstavlja eno ključnih investicij v skorajda vsaki srednje veliki ali večji mizarski delavnici. Ker združuje funkcionalnosti več naprav in omogoča delno avtomatizacijo obdelave, namreč bistveno pospeši proizvodni postopek, s tem pa omogoča dolgoročne prihranke, razbremeni delovno silo ter zagotavlja varnejše delovno okolje.

Skobeljni stroj: ključ do optimizacije proizvodnje

Se tudi vaše podjetje sooča z naglo rastjo proizvodnje? Če je optimizacija delovnega procesa vaš naslednji cilj, je kakovosten, zanesljiv in napreden skobeljni stroj za vas bistvenega pomena. In ker se pri Intercetu tega zavedamo, vam nudimo tako vodilno tehnologijo kot tudi vrhunsko strokovno ter servisno podporo.

Žage

Žage

V večjih ali manjših lesnopredelovalnih obratih je razrez lesa zagotovo ena bolj pomembnih faz in izbira prave žage igra ključno vlogo pri optimalnem izkoristku lesa in s tem povezanim večjim dobičkom.

Stroji za dolžinsko spajanje

Stroji za dolžinsko spajanje

Linije s stroji za dolžinsko spajanje se uporabljajo predvsem pri proizvodnji pohištvenih plošč ali ploščah za izdelavo kuhinjskih miz ter proizvodnji okenskih lepljencev.

Stroji za izdelavo oken

Stroji za izdelavo oken

Želite svojim kupcem ponuditi različne okenske sisteme različnih debelin, spomeniško varstvo, les/alu, …? Potem potrebujete veliko fleksibilnost, ki vam jo lahko omogočijo samo najsodobnejši stroji za izdelavo oken. Weinig vam pri tem nudi številne rešitve in potreben Know-How.

Ostalo

Ostalo

Naš širok prodajni program vključuje tudi vrsto ostalih rešitev in strojev za obdelavo lesa, vse od lepljenja, brušenja, profiliranja, ščetkanja in strukturiranja ter strojev za poliranje, lakiranje in visoki sijaj. Med drugim pa najdete tudi skenerje, obdelovalno ter vakuumsko orodje in industrijske robote – praktično vse, kar potrebujete v katerikoli fazi obdelave lesa znotraj vaše proizvodnje.