Avtomatski optimirni čelilniki Weinig

Razrez na dolžino je eden prvih pomembnih korakov pri predelavi in maksimalnem izkoristku masivnega lesa. Ročno čeljenje je mučno garanje, ki poleg tega predstavlja veliko tveganje nesreče. Oboje je izključeno pri modernih tehnikah dolžinskega razreza z optimirnimi čelilniki Weinig.


Weinig UniCut P
Weinig UniCut P

Idealen čelilnik za vstop v svet avtomatskega razreza fiksnih dolžin. Izredno uporaben stroj v obratih, ki se ukvarjajo z izdelavo palet, lesene embalaže ipd.

Weinig OptiCut S50+
Weinig OptiCut S50+

Zmogljivost, fleksibilnost, natančnost in maksimalna varnost: to so prednosti optimirnega čelilnika OptiCut S 50+. Vstopni Weinigov model ponuja različne možnosti uporabe za majhne in srednje obrate.

Weinig OptiCut S60
Weinig OptiCut S60

Optimirni čelilnik s potisno roko, ki omogoča nekoliko večje kapacitete razreza in ima hkrati možnost povezovanja z različnimi mehanizirnimi sistemi.

Weinig OptiCut S90
Weinig OptiCut S90

Najbolj zmogljiv model optimirnih čelilnikov s potisno roko - ne glede na to ali režete pakete letev,  profile, posamične deske ali okrogle palice.

Weinig OptiCut 200
Weinig OptiCut 200

Vstopni model med pretočnimi čelilniki za obrate z večjo dnevno kapaciteto pri dolžinskem razrezu.

Weinig OptiCut 260
Weinig OptiCut 260

Zmogljivejši model pretočnih optimirnih čelilnikov z VarioSpeed pomikom vhodnega traku in jaškom za izmet odpadkov. Hitrost pomika do 260 m/min.

Weinig OptiCut 450
Weinig OptiCut 450

Pretočni optimirni čelilnik, ki omogoča podajanje, pozicioniranje, čeljenje in sortiranje pri neverjetni hitrosti in z odličnim izkoristkom. Zaradi velike kapacitete je smiselno dograditi avtomatsko dodajanje materiala, odlično pa se povezuje z avtomatskimi skenerji za prepoznavo napak.

Weinig OptiCut C50
Weinig OptiCut C50

Podmizni čelilnik OptiCut C 50 je zaradi dvoročnega krmiljena tudi kot ročni čelilnik BG-certificiran.

Weinig OptiCut C700
Weinig OptiCut C700

Podmizni čelilnik Weinig OptiCut C 700 doseže s pomočjo specialnega žagalnega agregata tudi posebej velik presek rezanja.

Weinig EasyStop
Weinig EasyStop

Sistem za avtomatsko pozicioniranje obdelovancev, ki omogoči enostaven dolžinski razrez, vrtanje ali rezkanje! Vsi ponavljajoči procesi so z EasyStopom popolnoma avtomatizirani.

Graule KS
Graule KS

Nadmizni čelilniki Graule se uporabljajo za enostaven in uporabniku prijazen razrez letev - tako pravokotno kot pod kotom do 45°.