Rešitve za digitalizacijo proizvodnje

Proizvodnja 4.0, v kateri so podatki o delovanju proizvodnje ves čas na voljo za pregled, omogoča kvantne preskoke v optimizaciji delovanja proizvodnje. To se kaže predvsem v povečanju učinkovitosti, optimizaciji virov (tako strojnih kot človeških), zniževanju stroškov proizvodnje in s tem povečevanju dodane vrednosti. Pri tem imajo manjša in velika podjetja različne potrebe. V Intercetu smo razvili tako vstopne rešitve digitalizacije kot napredne rešitve za popoln integriran nadzor kompleksnih obratov. Na voljo sta dva osnovna pristopa: Aplikacija Intercet Strateg 4.0 omogoča osnoven pregled nad delovanjem stroja v izbranem časovnem obdobju. Na voljo je za stroje različnih proizvajalcev, saj za delovanje uporablja strojno opremo sistema DESA. Aplikacija Weinig APP Suite pa omogoča poglobljen nadzor nad številnimi parametri delovanja in učinkovitosti strojev proizvajalca Weinig. Podatke, pridobljene iz obeh sistemov, lahko integriramo v izbrani ERP sistem podjetja povsem po vaših željah.


Aplikacija Weinig App Suite
Aplikacija Weinig App Suite

Spremljajte vaše Weinig stroje v realnem času od kjer koli in kadar koli - dostop 24/7 preko mobilne aplikacije za Android, iOS in preko spletne aplikacije na namiznem računalniku ali tablici.

Aplikacija Intercet Strateg 4.0
Aplikacija Intercet Strateg 4.0

Spremljajte delovanje vaših strojev, ki so povezani na DESA sistem, v realnem času od kjer koli in kadar koli - dostop 24/7 preko mobilnega telefona, računalnika ali tablice.

Rešitve za integracijo v vaš ERP sistem
Rešitve za integracijo v vaš ERP sistem

Tako pri Weinigovih strojih kot pri strojih povezanih v DESA sistem, je možno podatke povezati in integrirati v vaš ERP sistem ali sistem za vizualizacijo podatkov. Rešitve so popolnoma prilagodljive glede na vaše želje.