Kontaktne brusilke Houfek

Kontaktne brusilke omogočajo kalibriranje masivnega lesa, brušenje lesa, furnirja ali laka, dodelavo do visokega sijaja ali strukturiranja površine s ščetkami. Naj gre za zahteve industrije, obrtnikov, proizvajalcev plošč ali proizvajalcev pohištva - pri nas boste našli ustrezno kontaktno brusilko za vaše potrebe.

Kontaktna brusilka je danes postala nepogrešljiv stroj v vsakem lesarskem obratu. Potrebujemo jo v več fazah obdelave, naj si bo kalibriranje, priprava površine za lakiranje ali medfazno brušenje. Zato je pomembno, da je kontaktna brusilka zanesljiv in natančen stroj.

V našem prodajnem programu imamo kontaktne brusilke za praktično vse namene, ki se pojavljajo v današnjih pogojih obdelave masivnega lesa, furnirja ali plošč.

Pri učinkovitem kalibriranju pridejo v poštev kontaktne brusilke s čvrsto konstrukcijo, čvrstimi kalibrirnimi valji velikih premerov in seveda zadostno močnimi motorji. Vse to izpolnjujejo brusilke razreda Buldog 7 in 9. Tudi razred 5 je že dovolj kompakten za delo v obrtniškem sektorju.

Vse te kontaktne brusilke lahko dobijo elektronski čevelj. S tem se jim poveča uporabnost pri brušenju furniranih in/ali lakiranih površin. Tudi druge opcije, kot so podaljšani brusni trakovi, vakuumski trak, regulacija hitrosti brusnih trakov in podobno povečujejo uporabnost kontaktnih brusilk in kvaliteto brušenja.

Razred zase so kontaktne brusilke z dodanimi planetnimi glavami. Te glave so se uveljavile predvsem pri brušenju neravnih površin ter površin z zaobljenimi robovi. Ko enkrat poskusite delati z njimi, je vse ostalo samo kompromis. Brusni trakovi se odlično prilagodijo neravnim površinam in v fazi priprave za lakiranje odlično zgladijo ostre robove in odstranijo vlakna. Isto se dogodi pri medfaznem brušenju.


Houfek Buldog 3
Houfek Buldog 3

Konstrukcija kontaktnih brusilk Houfek je narejena za večnamensko uporabo. Zagotavljajo enostavno in varno delovanje ter imajo odlično razmerje med ceno in kvaliteto.

Houfek Buldog 5
Houfek Buldog 5

Kontaktna brusilka Buldog 5 je bila zasnovana za kupce, ki potrebujejo preprosto, zanesljivo in kakovostno brušenje za sprejemljivo ceno.

Houfek Buldog 7
Houfek Buldog 7

Razvoj kontaktne brusilke Buldog 7 je bil zasnovan na temelju Buldoga 5, ki se je izkazal za odličen stroj pri strankah po vsem svetu.