Stroji za dolžinsko spajanje lesa Weinig

Linije s stroji za dolžinsko spajanje se uporabljajo predvsem pri proizvodnji pohištvenih plošč ali ploščah za izdelavo kuhinjskih miz ter proizvodnji okenskih lepljencev.

Dolžinsko spajanje se je izkazalo za najbolj stabilno metodo dolžinskega povezovanja lesa. Kdor pa uporablja to tehniko, ne more mimo podjetja Weinig. Smo specialisti na tem področju in že 30 let vodilni na svetovnem trgu. Weinigova tehnologija dolžinskega spajanja pomeni najmanjše izgube lesa in najmanj obratovalnih stroškov ob hkrati največji možni tehnični zmogljivosti. Tako postaneta predelava ostankov in povečanje vrednosti lesa za vas enostavni in profitabilni!

V skladu z vašimi zahtevami, se lahko vse linije s stroji za dolžinsko spajanje lesa zaradi modularnega načina gradnje nadgradijo tudi kasneje. S tem je dosežena velika fleksibilnost tako pri standardnih kot tudi pri specifičnih rešitvah. Od začetniškega modela ProfiJoint, preko modelov Ultra, CombiPact do razreda največje zmogljivosti s strojema HS120 in HS200. Na kratko: Weinigove linije za dolžinsko spajanje lesa so primerne za vse zmogljivostne razrede.


Linije za dolžinsko spajanje kratkih elementov

Linije za dolžinsko spajanje kratkih elementov

Linije se uporabljajo predvsem pri proizvodnji pohištvenih plošč ali ploščah za izdelavo kuhinjskih miz ter proizvodnji okenskih lepljencev.

Linije za dolžinsko spajanje konstrukcijskega lesa

Linije za dolžinsko spajanje konstrukcijskega lesa

Linije se uporabljajo za spajanje daljših elementov in se običajno uporabljajo pri proizvodnji kontrukcijskega lesa (KVH, BSH, duo in trio nosilci...)