Decimirnice - linije za razrez lesa

Spodaj naštevamo nekaj referenc, ki so opremljene z našimi linijami za optimiranje širinskega in dolžinskega razrez lesa. Gre za različne kapacitete razreza z različnimi stopnjami mehaniziranosti.

Seveda so nekateri obrati poleg z linijami za krojenje lesa opremljeni tudi z drugimi našimi stroji za obdelavo lesa.


Spačva d.d., Vinkovci, Hrvaška
Spačva d.d., Vinkovci, Hrvaška

Sodobna Weinig linija za širinsko in dolžinsko krojenje elementov. Skobeljni stroj Weinig Powermat za vzdolžno profiliranje in Friulmac dvostranski formatizer za prečno profiliranje masivnega parketa in kmečkega poda. Weinig linija za dolžinsko spajanje kratkih elementov za masivne plošče.


Šiles d.o.o., Komen, Slovenija
Šiles d.o.o., Komen, Slovenija

Sodobna decimirnica za krojenje širinskega in dolžinskega razreza lesa podjetja Weinig. Weinig štiristranski skobeljni stroj in Friulmac dvostranski formatizer za proizvodnjo masivnega parketa. Univerzalna krožna žaga Weinig FlexiRip JrionLine za razrez masivnih elementov.


Mizarstvo Bobič, Novo mesto, Slovenija
Mizarstvo Bobič, Novo mesto, Slovenija

Fleksibilna univerzalna krožna žaga Weinig FlexiRip JrionLine za širinski in dolžinski razrez elementov za proizvodnjo pohištva in opreme za jahte.


Mrkopalj d.d., Mrkopalj, Hrvaška

Večlistna krožna žaga Weinig ProfiRip in optimirni čelilniki Weinig OptiCut za sodoben širinski in dolžinski razrez lesa.


Orah d.o.o., Mali Erjavec, Hrvaška

Večlistna krožna žaga Weinig ProfiRip 340 M


LES & VEHO d.o.o., Brezje, Slovenija

Univerzalna krožna žaga Weinig FlexiRip Jrionline, skobeljni stroj Weinig Cube.


PRIMA MOBILIS d.o.o., Bjelovar, Hrvaška

Weinig optimirni čelilnik OptiCut 200 Elite, skobeljni stroj Unimat 500 in večlistna krožna žaga ProfiRip KR 310.


PM Lignum, Duga Resa, Hrvaška
PM Lignum, Duga Resa, Hrvaška

Sodobna linija za širinsko in dolžinsko krojenje elementov. Kompletna linija za proizvodnjo troslojnega parketa - proizvodnja spodnjega, srednjega in vrhnjega dela, lepljenje sendvič panela, profiliranje panela, linija za valjčno lakiranje parketa, pakiranje parketa.


Stilles d.o.o., Sevnica, Slovenija
Stilles d.o.o., Sevnica, Slovenija

Večlistna krožna žaga za optimiranje širinskega razreza lesa, kompletna linija za furniranje elementov, linija za valjčno lakiranje pohištvenih elementov.

Nazaj na seznam