Zagon strojev in šolanje

Ob dobavi stroja poskrbimo za njegovo skrbno in natančno montažo in poskusni zagon. Vaše delavce bomo poučili o učinkoviti in varni uporabi novih strojev in jih optimalno pripravili na hiter začetek proizvodnje. Le tako boste lahko v polni meri izkoristili vse prednosti in kvaliteto, ki vam jih nudijo naši stroji.

Ravno tako nudimo tudi ponovno oz. obnovitveno šolanje - npr. če želite za delo na stroju izučiti novega ali le obnoviti znanje že obstoječega delavca.

Za več informacij nam pišite!

Intercet


Izkoristite "know-how"
Izkoristite "know-how"

Za tiste, ki hočejo več. Izkoristite "know-how" naših dobaviteljev in pripravite sebe in sodelavce na uporabo nove tehnologije - najboljše še preden je stroj dobavljen! Inštruktorji naših dobaviteljev so profesionalci z veliko izkušnjami, zato ste lahko prepričani, da boste na šolanju pridobili dragocene izkušnje. Profesionalno šolanje predstavlja očitne prednosti – učinkovito upravljanje s strojem prinaša večjo produktivnost in znižuje stroške. Upravljavci strojev bodo že od začetka vedeli kako se streže stvari!

Weinigov trening center je npr. opremljen s strojnim parkom, ki se uporablja samo za namene šolanja. Program izobraževanja je z vsemi tečaji in termini načrtovan tako, da se vzajemno nadgrajujejo. Poleg šolanj za posamezne stroje in programsko opremo, vam ponujajo tudi meta-izobraževanje. Takšni primeri so npr. "Tehnologija skobeljnega stroja", "Tehnika orodja" ali "Organizacija proizvodnje". Z veseljem pa vam bomo organizirali tudi šolanje po vaših individualnih željah!


Prinesite domov nove ideje
Prinesite domov nove ideje

Ali ni najpametneje opraviti izobraževanje kar tam, kjer so bili stroji narejeni? Tako boste s seboj domov odnesli številne ideje, ki so zagotovo zanimive tudi za vašo proizvodnjo. Ogledi obratov vam omogočajo pogled za kulise, izkusili pa boste delovne metode, ki so uporabne v vaši proizvodnji. Izmenjajte vaše izkušnje z drugimi in se naučite kaj novega!

Nazaj na seznam