Weinig ProfiJoint Weinig

Weinig ProfiJoint

Ključne prednosti stroja

Vstopni model linij za dolžinsko spajanje kratkih elementov

Omogoča izdelavo horizontalnega (običajno za masivne plošče) ali vertikalnega spoja (npr. lepljenci) v najvišji kvaliteti.

  • Enostavno posluževanje
  • Pametna investicija
  • Za horizontalen ali vertikalen spoj
  • Kompakten

Kratek opis

Stroj za dolžinsko spajanje ProfiJoint predstavlja velik potencial za začetnike. Že novo razvit vstopni model ProfiJoint razpolaga s tehniko "velikih". Je pametna investicija z izredno dobrim razmerjem cena/zmogljivost. Zaradi modularnega načina gradnje se lahko osnovni model stroja za dolžinsko spajanje nadgradi celo do kombinacije z dvema rezkalnima agregatoma.

To je le ena plus točka od mnogih, vključno s hitro amortizacijo. Stroj za dolžinsko spajanje ProfiJoint lahko obdeluje obdelovance do širine 150 (170) mm, debeline do 50 (80) mm in dolžine od 150 do 700 mm. Gusasto podnožje stroja zagotovi odlično stabilnost stroja, kar je pogoj za natančno izdelavo ozobljenja. Ne smete pa pozabiti na tehnologijo vreten: vseeno ali delate horizontalni ali vertikalni spoj, stroj za dolžinsko spajanje lesa ProfiJoint ima enaka vretena kot visokozmogljive Weinigove linije za dolžinsko spajanje.

Vertikalni spoj

Vertikalni spoj

Vertikalno spajanje je najpogosteje uporabljano spajanje po vsem svetu.  Paketne linije za dolžinsko spajanje predstavljajo največjo dodano vrednost.

Vertikalni spoj se uporablja predvsem za spajanje konstrukcijskega lesa in okenskih lepljencev.

Horizontalni spoj

Horizontalno spajanje je drugo najpogostejše spajanje elementov, tako pri enostavnih kot avtomatskih linijah. Največkrat se uporablja v proizvodnji pohištvenih plošč ali ploščah za izdelavo kuhinjskih miz, kjer se spoj ne sme videti.