Aero-Lift z novim tehnološkim mejnikom vakuumskega dviganja FORCE-LIFT

Najmočnejše vakuumsko dvigalo z enoročnim upravljanjem na trgu, ki se intuitivno upravlja in krmili. Aero-Lift, nemški vodilni proizvajalec in razvijalec vakuumske tehnike, je dosegel nov mejnik lahkotnosti dviganja in upravljanja. To je enoročno vakuumsko dvigalo.

Aero-Lift z novim tehnološkim mejnikom vakuumskega dviganja FORCE-LIFT

75 kilogramov z eno roko

FORCE-LIFT, zadnji Aero-liftov dosežek razvoja, je najmočnejšo vakuumsko dvigalo z enoročnim upravljanjem na trgu. Z obremenitvijo do 75 kg ta vsestranski pomočnik hkrati obvlada težka in lahka dvižna dela.

Intuitivno upravljanje

Krmilna enota vakuumske roke se samodejno prilagodi gibanju bremena in ne obratno. FORCE-LIFT je že v standardni izvedbi opremljen z vsemi ključnimi funkcijami, ki omogočajo vrtenje blaga za 360° in nagibanje za 90° z uporabo le ene roke. Tako postane upravljanje bremena izjemno enostavno.

Razbremeni in motivira zaposlene

Delo s tem izjemnim pripomočkom je privilegij. Preprosto rokovanje razbremeni in motivira zaposlene. Zasnovan je tako, da zagotavlja ergonomijo, ki je prijazna do sklepov - tudi, kadar delavec gibe ponavlja velikokrat. Tako ohranja zdravje zaposlenih in zmanjšuje odsotnosti zaradi bolezni in poškodb.

Prilagodljivost vsem površinam

Škatle, vrečke, les ali pločevine? Različna vakuumska prijemala omogočajo manipulacijo bremen z zaprtimi, kot poroznimi površinami. Sistem omogoča menjavo vakuumskega prijemala v nekaj sekundah brez uporabe dodatnega orodja. S pomočjo tehnologije VUSS je sistem prav tako primeren za dvigovanje neravnih površin kot so na primer obdelovanci z vdolbinami, izboklinami ali utori, kot so plošče, perforirane plošče ali grobo žagan les.

LASTNOSTI:
  • nosilnost do 75 kg,
  • intuitivno upravljanje in nadzor z eno roko,
  • popolno manipulacija z zrakotesnimi in poroznimi materiali,
  • plavajoča funkcija z ali brez transportnega predmeta,
  • ergonomska oblika in estetska zasnova.

Vas mika lahkotnost dviganja?

Tehnologija FORCE LIFT je z Intercetom dostopna tudi na slovenskem trgu. Za ta presežek v evoluciji dviganja bremen pri nas nudimo strokovno svetovanje, dobavo in servis skozi celoten življenjski cikel stroja. Vabljeni na poletni obisk v naš prodajno-razstavni salon v Šenčurju, kjer vas pričakujemo s strokovnim nasvetom in najboljšo ponudbo. Da bomo tudi med poletjem zagotovo prisotni za vaš obisk, vas prosimo, da se za termin dogovorimo po telefonu.


Galerija


Prijava na e-novice
Bodite prvi obveščeni o naših dogodkih, novicah in posebnih ugodnostih.

Povezane novice

Dobavitelj Aero-lift

Dobavitelj Aero-lift

Intercetovi dnevi odprtih vrat – 24. do 26. november 2021

Intercetovi dnevi odprtih vrat – 24. do 26. november 2021

Mobilno vakuumsko dvigalo AERO CUBE - majhno, a mogočno

Mobilno vakuumsko dvigalo AERO CUBE - majhno, a mogočno

Nazaj na seznam