Bliža se Weinig InTech 2018 (17.-18.10.2018)

Tudi letos se Weinigovega hišnega sejma lahko udeležite organizirano z avtobusnim prevozem, in sicer 17. in 18.10.2018.

Zagotovite si svoj prostor na tem zanimivem dogodku in se čim prej prijavite!

Bliža se Weinig InTech 2018 (17.-18.10.2018)

Kako boljše, hitreje in ceneje delati z masivo? Za to so potrebne izkušnje in znanje. Nikjer drugje nimajo toliko izkušenj in razvitih toliko inovacij za obdelavo masivnega lesa kot ravno pri Weinigu. Vse te rešitve lahko vidite in doživite na hišnem sejmu InTech 2018, med 17. in 18 oktobrom, v Tauberbischofsheimu – Weinigovem glavnem sedežu v Nemčiji.

Tudi to leto se lahko Weinigovega hišnega sejma InTech udeležite organizirano z avtobusnim prevozom. Na pot gremo v sredo, 17.10.2018, ob 8. uri izpred naših poslovnih prostorov v Šenčurju pri Kranju. Parkiranje pri naši stavbi je zagotovljeno.

Prihod k Weinigu (Tauberbischofsheim, Nemčija) računamo med 16. in 17. uro, kar nam daje ravno dovolj časa, da si grobo ogledamo kje so kakšni stroji. Za tem se udeležimo družabnega srečanja z ostalimi udeleženci hišnega sejma. Za show bodo skrbela dekleta iz skupine Midnight ladies (www.midnight-ladies.de), za kulinariko pa Weinigov šef kuhinje.

Prenočevanje je organizirano v dvoposteljnih sobah v hotelu Kapellenberg (www.hotel-kapellenberg.de).

Naslednji dan se po zajtrku odpravimo nazaj k Weinigu in bolj detajlno pogledamo vse, kar vas zanima. Celoten obseg razstavljenih strojev in njihov razpored lahko vidite v sejemskem vodiču na naši spletni strani  (angleška in nemška verzija). Bodite pozorni na najnovejše rešitve pri komunikaciji strojev med sabo in s pripravo proizvodnje. Ta dan je med 11.30 in 12.30 tudi predavanje na to temo v nemškem jeziku.
Predviden odhod s hišnega sejma je ob 14. uri, prihod v Šenčur pa v poznih večernih urah.

Cena organiziranega ogleda znaša 180 EUR po osebi. Zajeti sta vožnja z avtobusom, nočitev z zajtrkom v dvoposteljnih sobah ter večerja v sredo in kosilo v četrtek. Vstopnine za InTech ni.

Prosimo, pošljite nam izpolnjeno prijavnico na info@intercet.si ali fax 04 2711 551 najkasneje do torka, 11.9.2018, saj vam bomo le tako lahko uredili vse z organizacijo prevoza in prenočevanja. Za dodatne informacije nas lahko pokličete na 041 617 219.

Prisrčno vabljeni!

Intercet d.o.o.
Vinko Golmajer


Sejemski vodič Weinig InTech 2018 EN
Sejemski vodič Weinig InTech 2018 DE


Iz naše ponudbe:

Weinig Powermat 700
Weinig Powermat 700

Vstopni model novejše generacije strojev za skobljanje in profiliranje s PowerLock vpenjanjem orodij in najhitrejšimi nastavitvami stroja za potrebno obdelavo.

Weinig Powermat 2400
Weinig Powermat 2400

Štiristranski skobeljni stroj za industrijsko proizvodnjo z visokimi kapacitetami

Weinig Powermat 2400 SP
Weinig Powermat 2400 SP

Stroj za tankorezno horizontalno razžagovanje.

Weinig OptiCut S90
Weinig OptiCut S90

Najbolj zmogljiv model optimirnih čelilnikov s potisno roko - ne glede na to ali režete pakete letev,  profile, posamične deske ali okrogle palice.

Weinig Ultra/Ultra TT 1000
Weinig Ultra/Ultra TT 1000

Močan srednji razred linij za dolžinsko spajanje z vrtljivo mizo, ki se obrača ročno ali avtomatsko. Primerna za izdelavo horizontalnega ali vertikalnega spoja.

Weinig Conturex Compact
Weinig Conturex Compact

Vstopni model stroja v premium razredu strojev za izdelavo oken. Visoka inovativna tehnologija je posebej privlačna za majhne in srednje velike obrate. Conturex Compact ponuja vse prednosti preizkušene serije Conturex po dostopni ceni, kar ga naredi privlačnega tudi za manjše obrate.


Weinig Conturex Vario
Weinig Conturex Vario

CNC center iz serije Conturex, ki ima najvišjo zmogljivost in kapaciteto v seriji, zahvaljujoč Vario-PowerGrip kleščam.


Weinig EasyScan
Weinig EasyScan

 Najbolj dobičkonosna rešitev za optimiranje razreza lesa.


Nazaj na seznam