Čas je za naslednjo generacijo. Novi Profimat.

Skobeljni stroj Weinig Profimat 30 in 50 - naslednja generacija klasične serije skobeljnih strojev.

V novi preobleki se vrača Profimat serija skobeljnih strojev - v višji kvaliteti, z veliko opreme in po zelo razumni ceni. Made in Germany.

Čas je za naslednjo generacijo. Novi Profimat.

Pri iskanju naslednika se postavljajo osrednja vprašanja: kakšna mora biti naslednja generacija, da se bo lahko spoprijela z vedno večjimi izzivi hitro spreminjajoče se industrije? Kdo ima zahtevano najvišjo raven hitrosti, fleksibilnosti, zanesljivosti in kakovosti za preživetje na tržišču?

Odgovor na ta in druga vprašanja je podjetje Weinig našlo z novim skobeljnim strojem Profimat. Ta gre po stopinjah preverjenih Weinig rešitev - gradi na njihovih prednostih, jih izboljšuje ter dopolnjuje s sodobnimi lastnostmi.

Profimat skobeljni stroj je na voljo v dveh izvedbah, ki imata že sedaj lastnosti, da postaneta legendi. Obe izvedbi odlikuje:

  • Robustno podnožje iz sivega gusa in vretena preverjene kakovosti Weinig - oboje zagotavlja mirno in natančno delovanje in s tem perfektno obdelavo površine
  • Enostavno upravljanje: intuitivno upravljanje Profimata zagotavlja kratek čas nastavljanja, visoko raven varnosti uporabnika, prijetno udobje pri upravljanju in konstantno varno delo
  • Največjo učinkovitost in varčnost: zaradi tehničnih predelav deluje Profimat izredno varčno, za kar lahko dobite nepovratna sredstva ali subvencije.


Tehnične karakteristike:


Profimat 30 Profimat 50
Hitrost pomika 6 - 15 m/min 5 - 30 m/min
Število vrtljajev vreten 6.000/min 7.000/min (opcija 8.000/min)
Razpored vreten 4 ali 5 vreten 5 ali 6 vreten
Delovna širina 13 - 230 mm (opcija 260 mm) 20 - 230 mm (opcija 260 mm)
Delovna višina 8 - 120 mm 10 - 160 mm


Vse skobeljne stroje v naši ponudbi najdete na https://intercet.si/prodajni-program/skobeljni-stroji

Za kakršna koli dodatna vprašanja smo dosegljivi na 04 2711 550 ali info@intercet.si. Kmalu boste lahko stroj videli in preizkusili tudi v živo v našem razstavnem prostoru v Šenčurju pri Kranju!

Prijava na e-novice
Bodite prvi obveščeni o naših dogodkih, novicah in posebnih ugodnostih.

Iz naše ponudbe:

Weinig Profimat 30
Weinig Profimat 30

Stroj za skobljanje, primeren za manjše obrate. Vendar z veliko lastnostmi večjih sorodnikov v področju skobljanja in profiliranja. Hitre nastavitve stroja in odlična površina skobljanja. 

Weinig Profimat 50
Weinig Profimat 50

Vstopni model Weinig skobeljnih strojev za srednje velike obrate, s klasičnim vpenjanjem obdelovalnega orodja. Kot vsi ostali, izdelan v Nemčiji. Ugodno razmerje med zmogljivostjo in ceno.

Povezane novice

Skobeljni stroj Weinig Profimat 30 - zgodba o uspehu

Skobeljni stroj Weinig Profimat 30 - zgodba o uspehu

Nazaj na seznam