Enostavne rešitve za digitalizacijo

Od optimizacije k digitalizaciji. Aplikaciji Intercet Strateg 4.0 in Weinig APP Suite omogočata popoln nadzor nad delovanjem strojev.

Ko govorimo o digitalizaciji v lesnoobdelovalnih obratih, se ne sprašujemo več kdaj, ampak kako. V Intercetu smo pripravili rešitve na ključ tako za manjše kot za večje obrate. V sistem nadzora lahko povežete stroje različnih proizvajalcev. Vsi pridobljeni podatki pa se lahko integrirajo v vaše ERP sisteme.

Enostavne rešitve za digitalizacijo

Proizvodnja 4.0 pomeni, da imamo ves čas na voljo informacije, kaj se dogaja v proizvodnji. Podatki, ki so v realnem času na voljo za pregled in obdelavo, omogočajo hitre prilagoditve, optimizacijo delovanja strojev in učinkovito načrtovanje.

Ključne prednosti digitalizacije proizvodnje so:

  • Povečanje učinkovitosti (produktivnosti),
  • Boljši izkoristek virov (stroji, material, človeški viri),
  • Znižanje stroškov proizvodnje.

Weinig APP Suite – poglobljen vpogled v delovanje, naročila, servisne intervale in zastoje za stroje Weinig

Weinig APP Suite je Weinigov pomočnik, ki omogoča 360-stropinjski nadzor nad delovanjem Weinigovih strojev prek vseh elektronskih naprav (pametni telefon, tablica, namizni računalnik). Na voljo so različni moduli, ki omogočajo, da v realnem času sprejemate odločitve za usmerjanje in načrtovanje proizvodnje.

Weinig APP Suite je primere za proizvodnje:

  • Kjer stroji Weinig opravljajo ključne naloge.
  • Kjer za Weinig stroj(e) potrebujete digitalnega pomočnika tako za pregled časa delovanja, naročil, predvidenih servisnih aktivnosti ipd.

Intercet Strateg 4.0 - za hiter pregled nad delovanjem strojev različnih proizvajalcev 

Intercet Strateg 4.0 je praktični pomočnik za enostaven pregled nad proizvodnjo, v kateri delujejo stroji različnih proizvajalcev. Razvili smo ga v Intercetu kot odgovor na potrebe naših strank.

Omogoča pregled časa delovanja in zaznavanje zastojev v proizvodnji, prav tako pa je koristen pomočnik pri pregledu nad rentabilnostjo strojev.

Za svoje delovanje uporablja strojno opremo sistema za optimizacijo odsesovanja DESA, vmesnik z vizualizacijo delovanja strojev pa je dostopen prav tako z vseh elektronskih naprav (računalnik, tablica, pametni telefon).

Intercet Strateg 4.0 je primeren za proizvodnje:

  • Kjer delujejo stroji različnih proizvajalcev.
  • Ki šele vstopajo v digitalizacijo ali je ta že vzpostavljena.
  • Ki potrebujejo hiter pregled nad delovanjem in razpoložljivostjo strojev v različnih časovnih obdobjih.

Predpogoj za delovanje je instalirana strojna oprema sistema DESA.

Integracija v vaš ERP sistem – za večje obrate

Razumemo jezik ERP sistemov in BI sistemov za vizualizacijo podatkov. Vse podatke, pridobljene iz DESA sistema ali Weinigovih strojev, lahko damo na razpolago preko različnih vmesnikov, kar omogoča tudi integracijo v vse ERP sisteme. V tem primeru so podatki povsem prilagojeni potrebam kupcev.

Strmimo v vašo prihodnost

Prehod na digitalizacijo je z Intercetovimi rešitvami na ključ enostaven. Malim podjetjem in delavnicam zagotavlja hitro izkoriščanje učinkov digitalizirane proizvodnje ob nizkem strošku in preprosti uporabi. Za zahtevnejše uporabnike, ki za ključne stroje v podjetju potrebujejo poglobljen vpogled, pa zagotavlja napredno analitično orodje za premišljene prihranke.

Odpiramo vrata digitalizacije

Z rešitvami, razvitimi v Intercetu po merah naših strank, na široko odpiramo vrata pametne proizvodnje za vse. Kot do sedaj, prinašamo najnaprednejše, a dostopne rešitve, ki vas bodo obdržale pred konkurenco. Stojimo vam ob strani pri novih, pomembnih korakih vašega razvoja. Pokličite nas za rešitev za prehod na proizvodnjo po meri vaših potreb in načrtov.

Prijava na e-novice
Bodite prvi obveščeni o naših dogodkih, novicah in posebnih ugodnostih.

Iz naše ponudbe:

Aplikacija Intercet Strateg 4.0
Aplikacija Intercet Strateg 4.0

Spremljajte delovanje vaših strojev, ki so povezani na DESA sistem, v realnem času od kjer koli in kadar koli - dostop 24/7 preko mobilnega telefona, računalnika ali tablice.

Optimizacija odsesovanja DESA
Optimizacija odsesovanja DESA

Inteligenten sistem DESA nudi prihranek električne energije, zmanjša izpust CO2, hkrati pa infrastruktura sistema omogoča digitalizacijo in povezovanje podatkov z ERP sistemi.

Aplikacija Weinig App Suite
Aplikacija Weinig App Suite

Spremljajte vaše Weinig stroje v realnem času od kjer koli in kadar koli - dostop 24/7 preko mobilne aplikacije za Android, iOS in preko spletne aplikacije na namiznem računalniku ali tablici.

Povezane novice

Webinar: Optimizacija odsesovanja na obstoječih sistemih

Webinar: Optimizacija odsesovanja na obstoječih sistemih

Nazaj na seznam