Hišni sejem Intercet 2019, 16.-18.10.2019, Šenčur, Slovenija

Jeseni bo ponovno zanimivo - na hišnem sejmu Intercet boste v delovanju videli vrhunske stroje za obdelavo lesa - zabeležite si že sedaj termin 16.-18.10.2019!

Na hišnem sejmu INTERCET 2019 bo v živo možno videti delovanje vrhunskih strojev za obdelovo lesa podjetij WEINIG, Friulmac, Houfek in Quickwood. Dogodek bo spremljal tudi strokovni simpozij s predstavitvijo realiziranih projektov v različnih branžah - poudarek na projektih v naši bližini in različnih rešitvah za podjetja, ki se ukvarjajo z obdelavo lesa.

Hišni sejem Intercet 2019, 16.-18.10.2019, Šenčur, Slovenija

Hišni sejem INTERCET 2019:

  • Kdaj: 16. - 18.10.2019 (od srede do petka)
  • Kje: Šenčur, Slovenija
  • Kaj: vrhunski stroji za obdelavo lesa podjetij WEINIG, Friulmac, Quickwood in Houfek
  • Dodatno: strokovni simpozij s predstavitvijo realiziranih projektov in različnih rešitev za podjetja (četrtek, 17.10.2019, ob 10. uri)

Seveda bodo vsi stroji za obdelavo lesa pripravljeni na delovanje. živo boste videli:


Ne skrbite - dobili boste tudi vse potrebne informacije o strojih, ki trenutno ne bodo na ogled v živo :)

Prepričajte se sami v vrhunsko kvaliteto strojev in povprašajte Intercet strokovnjake glede možnih rešitev za vašo proizvodnjo!

Dodajte si termin in lokacijo že sedaj v vaš koledar - 16. do 18. oktober 2019 (od srede do petka), v poslovnih prostorih podjetja Intercet v Šenčurju

Prisrčno vabljeni!
Vinko Golmajer

P.S.: Imate že sedaj vprašanja? Bi radi čim bolje izkoristili vaš čas? Svetujemo vam, da se vnaprej dogovorite za termina obiska z našimi strokovnjaki - z veseljem si bomo vzeli čas za vas. Pošljite nam e-mail ali sporočilo preko kontaktnega obrazca, lahko pa nas tudi pokličete na 041 617 219


Galerija


Iz naše ponudbe:

Weinig Cube Plus
Weinig Cube Plus

Skobeljnik za ravno štiristransko skobljanje z avtomatsko motorno nastavitvijo širine in debeline skobljanja. Za manjša in srednje velika podjetja, odličen nadomestek poravnalke in debelinke.

Weinig Powermat 700
Weinig Powermat 700

Vstopni model novejše generacije strojev za skobljanje in profiliranje s PowerLock vpenjanjem orodij in najhitrejšimi nastavitvami stroja za potrebno obdelavo.

Weinig Powermat 1500
Weinig Powermat 1500

Štiristranski skobeljni stroj nove generacije, ki z modularnim načinom gradnje omogoča maksimalno prilagoditev na zahteve kupca.  Pri tem poskrbi za optimalno učinkovitost skobljanja in profiliranja in vaš popoln nadzor nad proizvodnjo.

Weinig OptiCut 200
Weinig OptiCut 200

Vstopni model med pretočnimi čelilniki za obrate z večjo dnevno kapaciteto pri dolžinskem razrezu.

Friulmac Floormat EQ
Friulmac Floormat EQ

 Stroj za dvostransko profiliranje Friulmac Floormat EQ je namenjen odrezu na končno dolžino in čelnemu profiliranju masivnega lesa ali drugih materialov za talne obloge.


Weinig VarioRip 310
Weinig VarioRip 310

Večlistna krožna žaga VarioRip 310 predstavlja vstop na področje optimiranja širinskega razreza.

Nazaj na seznam