Hišni sejem Intercet: Vse v znamenju masive

Kako iz masivnega lesa izvabiti največ? 9. in 10. novembra vabljeni v Šenčur, kjer bomo gostili najboljše tehnologije, strokovnjake in omogočili testiranja strojev za masivni les in druge obdelovance.

Hišni sejem Intercet: Vse v znamenju masive


Masivni les v Evropi vse uspešneje prevzema mesto tako iverala in drugih lesnih plošč, kot tudi drugih materialov v gradbeni panogi. Zaloge kakovostnega lesa so na svetovnih trgih omejene, prav tako pa pri masivnem lesu dober izkoristek materiala ključno vpliva na dodano vrednost končnega izdelka. Prej ko se v predelovalni verigi optimizacija začne, več lesa je na razpolago za končni izdelek.

Vabljeni na Intercetov Hišni sejem 2023, kjer bomo predstavili nove tehnologije, ki iz lesa izvabijo največ. Prijave zbiramo na info@intercet.si. 

Z nami bodo proizvajalci in strokovnjaki iz podjetij Weinig, Energy Save System (ESS), Aero-Lift in Stegherr. Vsi štirje proizvajalci vam bodo na voljo s preizkusom strojev, strokovnim svetovanjem za svoja področja in izmenjavo znanj.

Poudarki Hišnega sejma 2023 bodo:

  • Stroji za obdelavo masivnega lesa, rešitve za avtomatizacijo proizvodnje in optimalen izkoristka lesa, rešitve za digitalizacijo in nadzor nad proizvodnjo (Weinig).
  • Optimizacija delovanja odsesovalnih naprav, prihranek električne energije s preprosto integracijo sistema DESA na obstoječe ali nove odsesovalne sisteme (ESS),
  • Ergonomsko delovno mesto brez težkih fizičnih naporov, ki povzročajo bolezni, odsotnosti in stroške (Aero-Lift),
  • Strojne rešitve za specializirana, izven standardna področja obdelave (Stegherr).
  • Enostaven prehod na popoln nadzor proizvodnje z digitalizacijo za vse vrste in velikosti proizvodnje (Aplikacija Intercet Strateg 4.0 in digitalne rešitve Weinig),

Ne zamudite:

  1. Preizkus strojev v živo in strokovni nasvet, kako do boljšega izkoristka.
  2. Strokovno individualno svetovanje za vaše potrebe – skupaj z vodilnimi strokovnjaki iz regije.
  3. Kotiček za digitalizacijo – praktični nasveti za preprost vstop v svet digitalizacije in nadzora nad proizvodnjo.

Hišni sejem INTERCET 2023

Kdaj: 9. do 10. november (četrtek, petek)

Kje: Prodajno-razstavni salon podjetja Intercet, Šenčur, Slovenija

Kako: Prijava prek e-pošte info@intercet.si

Kaj: Vrhunske strojne in programske rešitve za obdelavo lesa in vodenje proizvodnje:



Intercetovi strokovnjaki, prodajno-tehnični svetovalci in serviserji vam bodo ves čas sejma na voljo za individualno obravnavo in nasvete.

Dodajte si termin in lokacijo že sedaj v vaš koledar – 9. in 10. november 2023 (četrtek in petek), od 9. do 17. ure, v prodajno-razstavnem salonu podjetja Intercet v Šenčurju.

En dan pred Hišnim sejmom, v sredo 8. novembra, bo v Intercetu potekal simpozij Proizvodnja plošč iz masivnega lesa, ki se bo osredotočal na izdelavo masivnih plošč za pohištveno industrijo, stopnice ipd.. Vabljeni, da si ogledate program simpozija in se prijavite na info@intercet.si.

Dobrodošli v družini najboljših!
Vaš Intercet tim

P.S.: Imate že sedaj vprašanja? Bi radi čim bolje izkoristili vaš čas? Svetujemo vam, da se vnaprej dogovorite za termina obiska z našimi strokovnjaki - z veseljem si bomo vzeli čas za vas. Pošljite nam e-mail ali sporočilo preko kontaktnega obrazca, lahko pa nas tudi pokličete na 04 2711 550.

Nazaj na seznam